Choose your region

Eastern Europe
Northern Europe
Australia / New Zealand
or choose our
SEARCH
REGION: BELGIUM
HET ZIT IN ONZE GENEN

WE NEMEN ONZE VERANTWOORDELIJKHEID

Wij staan midden in de samenleving. We spelen een actieve rol en nemen onze verantwoordelijkheid voor de toekomst serieus. Hierbij laten we ons leiden door de wensen en verwachtingen van onze klanten, onze werknemers en de mensen die in de gebieden leven waar we actief zijn.

Duurzame ontwikkelingen

Wij dragen eerlijkheid heel hoog in het vaandel en gebruiken het als basis van onze omgang met elkaar. We geven onze medewerkers de ruimte om zich persoonlijk te ontwikkelen en creëren een basis waarop we ecologisch potentieel kunnen benutten.

DUURZAME ONTWIKKELING

Voor de samenleving

Het is erg belangrijk voor ons om een voorbeeld van goede burgers te zijn in de gemeenschappen waarin we actief zijn. We genieten ervan om initiatieven, projecten en verenigingen in onze lokale gemeenschappen te ondersteunen of er zelf te initiëren.

BURGERSCHAP

MEER INFORMATIE

Transparantie is de basis bij alle activiteiten die we ondernemen. Lees meer over wat we doen, onze zakelijke waarden en het laatste nieuws over ons bedrijf
INFORMATIETECHNOLOGIEËN

EFFICIËNTIE TIJDENS DE LIFECYCLE VAN TECHNOLOGIE

Technologie veranderd sneller en sneller en daarmee ook de behoefte van de medewerkers. Dit maakt het beheer van de IT-portefeuille steeds ingewikkelder en tijdrovender voor de IT-afdeling. CHG-MERIDIAN kan samenwerken met de verschillende afdelingen om de lifecycle van technologie en de bijbehorende kosten te beheren.

ONTDEK ONZE OPLOSSINGEN 
DRIE WOORDEN, ÉÉN BELOFTE

EFFICIENT TECHNOLOGY MANAGEMENT®

CHG-MERIDIAN is er voor iedereen die technologieën efficiënt wil beheren, of dit nu grote ondernemingen, KMO's of klanten uit de overheidssector zijn. Al ruim 11.000 klanten hebben hun vertrouwen in ons gesteld en weten uit ervaring dat wij hun technologie-investeringen efficiënt kunnen beheren.

MEER OVER CHG-MERIDIAN 
Ontdek ons laatste nieuws

Open communicatie

Bij CHG-MERIDIAN bouwen we relaties op open en transparante communicatie. Lees hier ons laatste nieuws.

NAAR HET MEDIA CENTRUM 

Uw contact

Heeft u vragen over onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en hoe wij proberen bij te dragen aan onze omgeving? Aarzel dan zeker niet contact met ons op te nemen. We beantwoorden met plezier uw vragen.

Rony Timmermans

Vice President Finance Benelux

  • CHG-MERIDIAN Belux NV
  • Romeinsesteenweg 468 bus 21-22
  • 1853 Grimbergen
  • +32 (0) 2 705 46 00

Piet Tanghe

Vice President Sales Belux