Choose your region

Eastern Europe
Northern Europe
Australia / New Zealand
or choose our
SEARCH
REGION: BELGIUM
HET ZIT IN ONZE GENEN

WE NEMEN ONZE VERANTWOORDELIJKHEID

Wij staan midden in de samenleving. We spelen een actieve rol en nemen onze verantwoordelijkheid voor de toekomst serieus. Hierbij laten we ons leiden door de wensen en verwachtingen van onze klanten, onze werknemers en de mensen die in de gebieden leven waar we actief zijn.

Duurzame ontwikkelingen

Wij dragen eerlijkheid heel hoog in het vaandel en gebruiken het als basis van onze omgang met elkaar. We geven onze medewerkers de ruimte om zich persoonlijk te ontwikkelen en creëren een basis waarop we ecologisch potentieel kunnen benutten.

DUURZAME ONTWIKKELING

Voor de samenleving

Het is erg belangrijk voor ons om een voorbeeld van goede burgers te zijn in de gemeenschappen waarin we actief zijn. We genieten ervan om initiatieven, projecten en verenigingen in onze lokale gemeenschappen te ondersteunen of er zelf te initiëren.

BURGERSCHAP

MEER INFORMATIE

Transparantie is de basis bij alle activiteiten die we ondernemen. Lees meer over wat we doen, onze zakelijke waarden en het laatste nieuws over ons bedrijf
TECHNOLOGY MANAGEMENT FOR YOUR COMPANY

Local roots, global range

Ready for global challenges: With local roots and forward-looking concepts for information technologies, industrial technologies, and healthcare technologies.

MORE ABOUT OUR SOLUTIONS 
Company

Strong values and a solid foundation

Our services and solutions are founded on a strong set of values that combines the three pillars of expertise, independence, and solidity.

MORE ABOUT THE COMPANY 
Press section

Always well informed

Making the headlines with good news about the company raises our profile and generates attention and positive press coverage.

STRAIGHT TO MEDIA CENTER 

Uw contact

Heeft u vragen over onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en hoe wij proberen bij te dragen aan onze omgeving? Aarzel dan zeker niet contact met ons op te nemen. We beantwoorden met plezier uw vragen.

Rony Timmermans

Vice President Finance Benelux

  • CHG-MERIDIAN Belux NV
  • Romeinsesteenweg 468 bus 21-22
  • 1853 Grimbergen
  • +32 (0) 2 705 46 00