Choose your region

Eastern Europe
Northern Europe
Australia / New Zealand
or choose our
SEARCH
REGION: BELGIUM

SOCIAAL ENGAGEMENT

WE ZETTEN ONS SAMEN IN

Onze sterke lokale banden spelen een sleutelrol in het succes van CHG-MERIDIAN. En we delen dit succes met mensen, initiatieven, projecten en verenigingen die dicht bij huis staan in de vorm van donaties aan liefdadigheidsorganisaties en sponsoractiviteiten die onze horizon verbreden.

Ondersteuning voor kunst, onderwijs, sport en sociale doelen

We zijn betrokken bij de gemeenschappen waar we actief zijn. Als technologiebedrijf hebben we een bijzondere passie voor technologie, media en de digitale revolutie en daarom is CHG-MERIDIAN bijvoorbeeld een officiële partner van de digitale index 2016 van D21 en lid van het D21-initiatief. Het initiatief, dat wordt gesteund door de Duitse federale overheid, heeft sinds 2013 een index samengesteld om te meten hoe 'digitaal' de Duitsers zijn - en waar er nog opportuniteiten zijn.

We ondersteunen zowel onderwijsinstellingen als kunst- en gemeenschapsinitiatieven. Maar ook sport vinden we belangrijk. We steunen graag teams waarbij kenmerken zoals teamgeest, uithoudingsvermogen, betrokkenheid en eerlijkheid belangrijk zijn omdat ze onze missie weerspiegelen. Wij zijn de hoofdsponsor van het ijshockeyteam Ravensburg Towerstars sinds het seizoen 2003/4 en met onze financiële steun haalt het team geregeld overwinningen binnen de tweede categorie van de competitie.

Het project CARE ('CHG-MERIDIAN ATTENDS TO ITS REGIONAL ENVIRONMENT') heeft ons in staat gesteld een MVO-platform te creëren waarop onze werknemers kunnen helpen de details van ons corporate citizenship vorm te geven. Ze dragen specifieke suggesties met betrekking tot hun regio aan en zetten ze in teamverband om in de praktijk. Van haar kant draagt ​​het bedrijf subsidies en middelen bij. Op deze manier delen we het succes van ons bedrijf met kansarme mensen.

Toekomstperspectieven creëren

Een van onze belangrijkste zorgen is het creëren van kansen voor kinderen. Daarom ondersteunen we een breed scala aan projecten en organisaties die kinderen helpen een beter leven te leiden.

We werken in België samen met de organisatie Close the Gap om kinderen in Zuid-Afrika perspectieven voor de toekomst te bieden en scholen te voorzien van tweedehands computers om als leermiddelen te gebruiken. Dit initiatief is momenteel uniek in onze branche. Het aanbieden van een gestandaardiseerd, milieuvriendelijk en sociaal verantwoord hergebruikconcept voor gebruikte IT-hardware creëert een win-winsituatie voor bedrijven en klanten.

In Duitsland ondersteunen we ook het educatieve programma Kinderhaus Wirbelwind kinderopvangcentrum (KiWi) van de Stichting voor het Centrum voor Gehandicapten in Oberöblos (KBZO). Ons doel is om te laten zien dat anders zijn normaal is in de samenleving van vandaag.

Samen met vier andere bedrijven hebben we € 500.000 gedoneerd aan het Schussental Hospice in het centrum van Ravensburg, waarmee we de eerste vijf jaar van het hospice dat werd gebouwd in 2015 veiligstellen en slechts maximaal 90 procent van de financiering ontvangen van ziektekostenverzekeringen . Het is bedoeld om terminaal zieke kinderen vrede, afzondering en zorg te bieden in de laatste dagen van hun leven.

Sozialsponsoring Ravensburg, een vereniging van vijf lokale liefdadigheidsorganisaties, helpt mensen op moeilijke momenten in hun leven en streeft naar een meer samenhangende samenleving. De sponsoractie van de vereniging ontving een deel van onze kerstdonatie.

                   

We streven naar een eerlijke, duurzame en zorgzame samenleving en willen helpen meer creativiteit en openheid te creëren. Daarom ondersteunen we organisaties die een toekomst geven aan mensen in de marge van onze samenleving.

Aarzel niet om ons te contacteren

Wenst u meer te weten te komen over onze sociale doelen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

CHG-MERIDIAN Belux NV

  • CHG-MERIDIAN Belux NV
  • Romeinstesteenweg 468 bus 21-22
  • 1853 Grimbergen
  • +32 (0) 2 705 46 00

ONTDEK MEER VAN ONZE DIENSTEN

Lees hieronder meer over onze diensten, geschiedenis en oplossingen binnen de verschillende sectoren.
DUURZAME ONTWIKKELING

WE DOEN HET VOOR DE TOEKOMSTIGE GENERATIES

Focussen op de toekomst met onze gevestigde waarden in het achterhoofd is voor ons gewoonweg logisch. Dit is de reden waarom CHG-MERIDIAN ontwikkeling ondersteunt die zeer innovatief, robuust en absoluut compatibel is met mens en milieu. Waar we ook actief zijn over de hele wereld, we handelen eerlijk en integer.

ONTDEK MEER 
Remarketing

Vernieuwen, opknappen, hergebruiken, recyclen, uitrollen - remarketing

Als een van de grootste en bekendste IT-verkopers op de Europese tweedehandsmarkt kunnen we u helpen het maximale te halen uit uw IT-apparatuur en een steentje bij te dragen aan circulaire economie.

Lees meer 
DRIE WOORDEN, ÉÉN BELOFTE

EFFICIENT TECHNOLOGY MANAGEMENT®

CHG-MERIDIAN is er voor iedereen die technologieën efficiënt wil beheren, of dit nu grote ondernemingen, KMO's of klanten uit de overheidssector zijn. Al ruim 11.000 klanten hebben hun vertrouwen in ons gesteld en weten uit ervaring dat wij hun technologie-investeringen efficiënt kunnen beheren.

INFORMATION ABOUT THE COMPANY