Choose your region

Eastern Europe
Northern Europe
Australia / New Zealand
or choose our
SEARCH
REGION: BELGIUM
Alles in één oogopslag

Onze inzichten

Bij CHG-MERIDIAN denken we out of the box. Strakke structuren, niet gestandaardiseerde oplossingen en geen plan B: dat is niet hoe we het bij CHG-MERIDIAN aanpakken. In de volgende artikelen leest u meer over onze innovatieve oplossingen en de voordelen die we u kunnen bieden.

Out of the box

De inzichten die u hieronder zult vinden, geven u een voorproefje van de mogelijkheden die CHG-MERIDIAN kan bieden. We geven u onze visie op de oplossingen die wij bieden mee. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over onze strategie.
man sitting down working on a laptop
Strategieën voor de werkplek van de toekomst

Hoe de digitale werkplek je digitale strategie een boost kan geven

Het is lastig om je digitale transformatie voor te stellen zonder de allernieuwste werkplekken en remote werkconcepten toe te lichten. Wij laten je zien hoe je de digitale werkplek in het hart van je digitale strategie plaatst en hoe je deze kunt gebruiken om je efficiëntie te bevorderen.

LEES MEER 
Man in suit presenting in-front of a screen
De digitale werkplek

De digitale werkplek is cruciaal voor elke digitale strategie

Succesvolle digitalisatie vereist meer dan innovatieve, op technologie gebaseerde voorstellen en bedrijfsprocessen. De werkomgeving moet er ook op aangepast worden. Oliver Schorer, CIO van CHG-MERIDIAN AG, vertelt ons over de digitale werkplek en de voordelen ervan.

LEES MEER 
City of Ghent Belgium
HEALTHCARE TECHNOLOGY

EAHM 2019

EAHM is the 28th European Congress for Hospital Managers, hosted in Ghent, Belgium. The event serves to unite healthcare leaders and professionals from all over Europe, to educate them about innovative new technology that is available to the healthcare sector.

Read More 
MOBILITEIT VOOR ONDERNEMINGEN

HOE BEHOUDT U DE VRIJHEID EN FLEXIBILITEIT VOOR MEDEWERKERS EN BELANGRIJKE BESLISSERS?

Jarenlang hoorden een kantoor, een bureau en vaste werktijden gewoon bij je dagelijkse job. Maar dit verandert nu snel dankzij de opkomst van het moderne mobiele werken.

LEES MEER 
Gegevensverwijdering

RECHT OP GEGEVENSVERWIJDERING: DEEL VAN DE GDPR

Het recht op dataverwijdering of het recht om anoniem te zijn. Hoe zorgt u ervoor dat u voldoet aan de nieuwe regelgeving? Lees er hier alles over.

LEES MEER 
Sluipende kosten onder controle

Maak een einde aan hoge initiële kosten

Hoe pay-per-patiënt-modellen kunnen helpen om de liquiditeit te behouden

LEES MEER 
man looking over a manufacturing factory
Kostenbeheer, een stapje verder

Hoe TCO een beter overzicht geeft

Als een innovatieve technologiemanager met tientallen jaren ervaring, creëert CHG-MERIDIAN maximale kostentransparantie, identificeert potentiële besparingen - en realiseert deze besparingen.

LEES MEER 
Fris uw IT-infrastructuur op

3 Redenen om uw IT-infrastructuur op te frissen met CHG-MERIDIAN

De innovaties in de IT industrie gaan snel en het is niet gemakkelijk om uw medewerkers van de nieuwste technologie te voorzien. Lees hier hoe CHG-MERIDIAN u kan helpen te bieden wat uw medewerkers verdienen.

LEES MEER 
Denk lange termijn, bespaar op korte termijn

Efficiënter kostenmanagement met ons Lifecycle model

CHG-MERIDIAN heeft tientallen jaren ervaring met het financieren van elk aspect van een project en heeft een holistische kijk op financiën gedurende de gehele levenscyclus. Dit geeft u de zekerheid dat uw investering in de loop van een project echt vruchten zal afwerpen.

LEES MEER 
EDTECH

Beter leren en meer harmonie dankzij nieuwe technologie in de klas

We willen allemaal leren en werken in een omgeving die ons de best mogelijke kans biedt om succesvol te zijn. We gaan een duik nemen in wat het effect is van het beschikbaar hebben van de nieuwste technologie voor personeel en studenten.

LEES MEER 
INTERNATIONAAL DENKEN, INTELLIGENTE FINANCIERING

een oplossing voor international financiering

Als onafhankelijke aanbieder met tientallen jaren ervaring in de financiering van complete projecten is CHG-MERIDIAN vertrouwd met wereldwijde belasting- en rechtssystemen. Wij tonen u de obstakels waar u moet op letten bij financiering.

LEES MEER 
INTELLIGENTE FINANCIËLE STRUCTUREN, BOEKHOUDKUNDIGE OPTIMALISATIES

Concepten voor intelligente financiering bereiden toekomstige innovaties voor

Als innovatieve financieringspartner met tientallen jaren ervaring biedt CHG-MERIDIAN voordelen voor zowel CIO's als CFO's. We kunnen u laten zien hoe u innovatieve projecten kosteneffectief kunt implementeren.

LEES MEER 
Gezondheidszorg

MEER DIGITALE VAARDIGHEDEN NODIG IN DE GEZONDHEIDSZORG

• Digitale vaardigheden als kerncompetentie in de gezondheidszorg
• Zorginstellingen zijn efficiënter en concurrentiëler als ze hun personeel opleiden
• CHG-MERIDIAN ondersteunt de D21 Digital Index en analyseert het effect op investeringen in de gezondheidszorg

LEES MEER