SEARCH
REGION: BELGIUM
TECHNOLOGIE EN SERVICE MANAGEMENT SYSTEEM

TESMA®: DE PERFECTE TOOL DIE IEDEREEN VERBINDT

Ons doel is dat we uw werklast verminderen en u en uw bedrijf ondersteunen in elke fase van de levenscyclus van technologie. Dit kan met onze tool, TESMA®, dat commerciële en technische informatie samenbrengt in een volledig geïntegreerd systeem. Lifecycle management is nu nog eenvoudiger met de TESMA®-app voor smartphones.

OVERZICHT, DUIDELIJKHEID, VISIE

Technologie beheren kan complex zijn. Daarom hebben we TESMA® ontwikkeld, een applicatie die een intelligente interface biedt tussen de commerciële en technische afdelingen binnen uw bedrijf. Een breed scala aan profielen in uw bedrijf kan hiervan profiteren. TESMA® biedt een centrale database voor alle belangrijke bedrijfsinformatie en maakt deze in realtime beschikbaar. En dat zorgt voor transparantie.

Ondersteuning in alle fasen

Of het nu gaat om printers, smartphones, laptops of zelfs vorkheftrucks, u hebt een complete en consistente oplossing nodig om uw apparatuur efficiënt te beheren. TESMA® biedt ondersteuning voor alle fasen van de productlevenscyclus met één druk op de knop - en in realtime. De software maakt flexibel beheer, financiële controle en nauwkeurige rapportage mogelijk voor alle assets en is een waardevol besluitvormingsinstrument voor uw dagelijkse werking. TESMA® verbetert ook de procesefficiëntie binnen organisaties, wat betekent dat u op uw totale proceskosten kunt besparen.

Transparantie in het dagelijks beheer van uw assets

Er is een aanzienlijk optimalisatiepotentieel bij het beheer van technologie-investeringen, omdat een gebrek aan efficiëntie en transparante processen kan leiden tot hogere uitgaven die de algehele kosten opdrijven.

Omdat TESMA® de commerciële en technische gebieden met succes combineert, kunnen onze klanten rekenen op volledige transparantie gedurende de volledige levenscyclus van technologie - van advies en uitrol tot verzameling van apparaten en gecertificeerde verwijdering van gegevens.

Ons doel is de gegevens verwijderen op uw toestellen als deze bij ons worden terug gebracht. We voeren regelmatig beveiligingstests uit op TESMA®. Met een huidige rating van A + heeft TESMA® de hoogste beveiligingsscore voor webservers.

Assets tracken met de TESMA®-app

De voordelen liggen voor de hand: de TESMA®-app van CHG-MERIDIAN brengt asset-tracking rechtstreeks naar uw smartphone. Als u de camera van uw smartphone gebruikt of hem combineert met een handscanner, kunt u de serienummers van alle items vastleggen en deze automatisch toewijzen. De app verzendt deze gegevens vervolgens naar TESMA®.

 • Bespaar tijd en kosten door efficiënte geautomatiseerde documentatie van uw assets
 • Transparantie bij het beoordelen van verwerkingstijden en serviceniveaus
 • Foutgevoelige handmatige processen, zoals het typen van serienummers of het afvinken van Excel-lijsten, zijn niet langer nodig
 • Minder tijd en geld besteed aan het beheer van assets
 • Integratie met TESMA® voor een transparant, realtime overzicht
TESMA®

For maximum financial and technological transparency.

TESMA®: Het antwoord op vele vragen

TESMA® biedt besluitvormers van verschillende afdelingen antwoorden op belangrijke vragen over hun technologielandschap en individuele assets. TESMA® biedt bijvoorbeeld informatie over apparaatconfiguraties, gebruikspatronen en beschikbaar budget. In de dagelijkse bedrijfsvoering maken de financiële controlerapporten van de software het eenvoudiger om budgetten, verbruiken en capaciteit te plannen.

Aan het einde van de levensfase genereert het informatie over de status, de gebruiksperiode en de geplande en voltooide verwijdering van gegevens. TESMA® bestrijkt ook het volledige gegevensverwijderingsproces van IT-apparaten die worden verwerkt in onze technologie- en servicecentra.

Ondersteuning over de hele lijn

TESMA® biedt end-to-end transparantie voor uw technologiebeheer, of het nu gaat om inkoop, financiële controle, boekhouding of IT.

Voor de commercieel gerichte beslisser biedt TESMA® een eenvoudige en ongecompliceerde methode voor transparante kostenbeheersing, inclusief kostentoewijzing aan individuele kostenplaatsen. Er zijn geen extra inspanningen of kosten. IT-beslissers profiteren van de uitgebreide overzichten in TESMA®. Ze kunnen hun volledige inventaris van activa bekijken en eenvoudig toegang krijgen tot de locatie en kostenplaats, bijvoorbeeld. Ze weten altijd welke goederen zijn besteld en geleverd, die zich nog in het magazijn bevinden en die al zijn geïnstalleerd. TESMA® maakt ook inkoop transparanter. Het gecentraliseerde bestelplatform zorgt voor probleemloos online bestellen met klantspecifieke workflows en duidelijke goedkeuringsprocessen. Leverancierswinkels kunnen ook eenvoudig worden geïntegreerd. Zodra de activa zijn geleverd, kunnen de serienummers worden gescand, de activa worden gedocumenteerd en de apparaatstatus en activagegevens dienovereenkomstig worden aangepast. Het handmatig controleren van lijsten is niet langer vereist en de gegevens zijn onmiddellijk beschikbaar voor andere gebruikers.

TESMA® in een oogopslag

               

Gebruiksvriendelijk, up-to-date en gemakkelijk gekoppeld

Connectiviteit over de hele linie - TESMA® deelt opgeslagen gegevens met uw eigen systemen en maakt deze beschikbaar voor verdere verwerking. Een reeks interfaces maakt eenvoudige integratie van systemen van derden mogelijk, dus of u nu gegevens exporteert of importeert, het delen van gegevens is eenvoudig en probleemloos.


We evolueren voortdurend TESMA® om het nog eenvoudiger voor u te maken om uw technologie efficiënt te beheren. Het voordeel voor u is een applicatie die altijd technologisch up-to-date is en zeer gebruiksvriendelijk is.

De belangrijkste modules en interfaces in één oogopslag

TESMA® biedt de volgende functies om het beheer van technologie eenvoudiger en efficiënter voor u te maken.

GEEN DETAIL IS TE KLEIN

TESMA® is de oplossing voor een groot aantal uitdagingen op het gebied van technologiemanagement. De software biedt ondersteuning als u:

 • veel assets moet beheren
 • vaak aan kostenallocatie doet
 • veel financiële controleactiviteiten uitvoert
 • een gediversifieerde en complexe organisatie heeft met een groot aantal nationale en/of internationale sites
 • een overzichtelijk beheer en controle wilt van uw technologieportfolio's
 • uw technologische en financiële gegevens wilt koppelen

   

TESMA® tilt efficiëntie naar een nieuw niveau. De software biedt het beste voorbeeld van hoe de technologie eenvoudig en efficiënt kan worden georganiseerd door de intelligente verbinding van commerciële en technologische gegevens.

Contact opnemen met ons

Wij lichten graag alle voordelen van TESMA® toe.

Geoffrey Umba

Country Service Manager

Download

 • TESMA® eFlyer - English

  pdf, 4 MB
 • TESMA® Onepager - English

  PDF, 507 KB
 • ISO 27001_EN.pdf

  pdf, 119 KB
 • ISO 27001_NL.pdf

  pdf, 119 KB
 • ISO 27001_FR.pdf

  pdf, 219 KB