Efficient Technology Management

CHG-MERIDIAN biedt efficiënte technologiemanagement vanuit één centraal punt op het gebied van IT en communicatietechnologie, industrie en de gezondheidszorg.

CHG-MERIDIAN biedt een allesomvattende service voor de technologische infrastructuur: van op maat gemaakte Consulting via Financial en Operational Services tot en met de Remarketing Services in zijn eigen Technology- en Servicecenter.

Efficiënte technologie-investeringen

Grote en middelgrote bedrijven, maar ook de overheidssector, vertrouwen op ons als technologiebeheerder met internationale ervaring, die zijn klanten deskundig, onafhankelijk en transparant ondersteunt.

CHG-MERIDIAN biedt technologisch geoptimaliseerde portefeuilles voor technologie, die doordacht gestructureerd, efficiënt beheerd en voordelig gefinancierd worden. Dat geldt voor nieuwe desktops, notebooks, monitoren, mobiele eindapparatuur via servers in het datacenter tot aan de geautomatiseerde productiestraten in fabrieken of de computertomografen in klinieken.

Overtuigende voordelen voor de klant

Voor onze klanten maken we de voordelen bruikbaar, die vanuit één centraal punt en efficiënt beheerd worden. Klanten van CHG-MERIDIAN profiteren van:

  • op maat gemaakte oplossingen bij de ontwikkeling van gebruiksconcepten voor technologie, financiering en assets;
  • de efficiënte organisatie van technologie-investeringen vanuit één centraal punt;
  • een transparante kostenbeheersing en geoptimaliseerde condities;
  • en een duurzame wederverkoop door de professionele revisie en upgrade van gebruikte apparatuur.