SEARCH
REGION: BELGIUM
NL
FR
EN
Waarom CHG-MERIDIAN

Ontplooi uw volledige potentieel

CHG-MERIDIAN stelt u in staat uw volledige technologische, duurzame en ondernemerspotentieel te ontplooien

Met 45 jaar ervaring en meer dan 1.300 medewerkers zijn we actief in 30 landen op vijf continenten wereldwijd. Wij ontwikkelen technologiegebruiksmodellen voor uw IT-, industriële en gezondheidszorgapparatuur.

We bieden geen standaardantwoorden. In plaats daarvan vragen we wat u drijft en luisteren we aandachtig naar uw wensen. Zo kunnen we een oplossing precies op uw situatie en wensen afstemmen.

Om dit te realiseren, combineren we activa met geïndividualiseerde financiering en aanvullende diensten, variërend van activabeheer en gegevensbeveiliging tot duurzaamheid, om zo een oplossing op maat te kunnen creëren. Onafhankelijk van bank of fabrikant. Digitaal, wereldwijd en gecentraliseerd, allemaal uit één bron.

Bij elke unieke uitdaging waarmee u wordt geconfronteerd, werken we samen met u aan een resultaat: technologie2use. Technologie die u eenvoudig direct kunt gebruiken.

Alle voordelen op een rijtje

1. KOSTENBESPARING

Leasen in plaats van kopen: Met het individuele gebruiksconcept van CHG-MERIDIAN kunt u uw totaalkosten nauwkeurig bepalen en plannen, uw kosten minimaliseren, en restwaarde optimaliseren. Dat ontlast uw budget.

2. TRANSPARANTIE

Duidelijkheid creëren: Een uitgebreide TCO-analyse biedt u transparantie over de totaalkosten van uw apparatuur. Ons activabeheersysteem tesma koppelt alle relevante commerciële en technische gegevens, waardoor u volledige zichtbaarheid en een solide basis voor beslissingen krijgt.

3. FLEXIBILITEIT EN SCHAALBAARHEID

Flexibel blijven: Uw gebruiksconcept laat u alle vrijheid: u bent niet gebonden aan specifieke fabrikanten en kunt altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen door middel van updates of technologie-uitwisseling. Zo kunt u uw vermogen aanpassen aan uw huidige wensen.

4. MODERNISERING

Pionier zijn in plaats van volger: Met uw gebruiksconcept houdt u uw technische apparatuur up-to-date. Dit betekent efficiëntere apparaten, lagere energiekosten en minder inspanningen voor service en onderhoud. Bovendien houden blijere medewerkers meer tijd over voor hun kerntaken.

5. PRODUCTIVITEIT

De technologieturbo activeren: Krachtige apparaten, in combinatie met transparant activabeheer, vereenvoudigen en versnellen uw processen, waardoor u tijd kunt vrijmaken voor uw kerntaken. Soepele activiteiten, minder onderhoud en minder stilstand verhogen ook de productiviteit van uw bedrijf.

6. DUURZAAMHEID

Duurzame circulaire economie toepassen: Nieuwe activa werken efficiënter en verbruiken minder energie. De remarketing van uw oude apparaten verlengt hun levensduur en vermindert afval. Bovendien kunt u door een financiële bijdrage aan gecertificeerde klimaatbeschermingsprojecten nog efficiënter omgaan met hulpbronnen.

"In samenwerking met CHG-MERIDIAN hebben we de inkoopkosten verlaagd, processen verbeterd en onze cashflow geoptimaliseerd, waardoor we onze uitgaven met een indrukwekkende 30% hebben verlaagd."
ERIC SUWANDINATA, GLOBAL CATEGORY MANAGER, VITESCO TECHNOLOGIES GMBH
technology2use

Uw uitdagingen oplossen is onze topprioriteit

"Wij luisteren aandachtig naar uw wensen om een op maat gemaakt technologiegebruiksmodel te creëren voor uw IT-hardware, industriële technologie en gezondheidszorgapparatuur. Onze oplossing combineert activa, financiering en diensten die op u zijn afgestemd, zonder afhankelijk te zijn van fabrikanten of banken. Het is digitaal, wereldwijd en gecentraliseerd, allemaal uit één bron."

technology2use® bouwstenen

ASSETS

INNOVATIEVER WORDEN

Houd uw apparatuur altijd up-to-date en verhoog de snelheid, veiligheid en efficiëntie van uw bedrijf.

FINANCIËLE DIENSTEN

BUDGET OPTIMALISEREN

Blijf ook bij grotere investeringsbehoeften liquide en verlaag uw totale bedrijfskosten.

AANVULLENDE SERVICES

POTENTIEEL MAXIMALISEREN

Voeg extra's toe aan uw gebruiksmodel, b.v. voor het ontlasten van hulpbronnen, duurzaamheid en gegevensbeveiliging.

Hoe wij u kunnen helpen uw doelstellingen te bereiken

Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke wensen op het gebied van bedrijfsactiviteiten. Het in de pas blijven lopen met het veranderende technologische tempo, het verlagen van kosten en het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen zijn slechts enkele van de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd.

Met 40 jaar ervaring en een breed begrip van verschillende industrieën hebben we onze expertise geïntegreerd in belangrijke klantmissies. Deze gebruiksscenario's laten zien hoe een op maat gemaakt gebruiksmodel de bedrijfsresultaten kan verbeteren. Klik op elke overzichtspagina om te ontdekken hoe wij onze klanten helpen hun missies te verwezenlijken.

IT-hardware

Digitaal werken: De nieuwste apparatuur: slim en duurzaam gefinancierd. Gebruik geavanceerde IT-apparatuur als drijfveer voor meer efficiëntie en innovatie, en als drijvende kracht achter een tevreden team.

IT-overzicht 
Industriële technologie

Uw potentieel ontsluiten Beheer eenvoudig uw productie-, magazijn- en logistieke apparatuur. Uw diverse technologie in alle landen bewaken en de totaalkosten onder controle houden.

Industrie overzicht 
Apparatuur voor de gezondheidszorg

Klaar voor de toekomst: intelligent gebruik van de allernieuwste medische technologie en ziekenhuis-IT. Positioneer u succesvol tegenover de concurrentie met moderne technologie, en ga de kostendruk tegen met slimme besparingen.

Overzicht gezondheidszorg 

Contact met ons opnemen

Wilt u persoonlijk en gratis advies? Neem contact met ons op en ontdek hoe onze expertise u kan helpen.

Contact met ons opnemen

Wij staan altijd klaar om te luisteren naar uw zorgen: Wij verheugen ons op uw e-mail of telefoontje.
Contact met ons opnemen