SEARCH
REGION: BELGIUM
NL
FR
EN
Innovatieve technologie voor de gezondheidszorg

MENSGERICHTE HOLISTISCHE ERVARINGEN IN DE GEZONDHEIDSZORG BIEDEN

Budgetbeperkingen vormen geen belemmering meer voor investeringen in moderne medische technologie in uw ziekenhuis of kliniek als u met CHG-MERIDIAN samenwerkt.

Ontsluit nieuwe investeringsmogelijkheden met financierings- en gebruiksconcepten op maat

Ziekenhuizen zijn al lange tijd chronisch ondergefinancierd, maar moeten over de nieuwste technologie beschikken om patiënten optimale zorg te kunnen bieden. Zorgverleners vertrouwen ook op geavanceerde apparatuur voor innovatieve behandelmethoden en maken gebruik van technologie om de best mogelijke ervaring voor de patiënt te bieden. Hoe slaagt u erin om aan al deze eisen te voldoen zonder uw budget te beïnvloeden? het is geen rocket science, maar een duidelijke zaak voor CHG-MERIDIAN.

Laten we het eens over de cijfers hebben

Digitale innovatie nodig

75 %

van de leidinggevenden in ziekenhuizen onderschrijft het belang van digitale innovatie
- Harvard Business Review (2018)

Tijd besparen

70 %

van de tijd van een zorgverlener wordt mogelijk besteed aan routinematige, administratieve taken, die AI kan helpen wegnemen of minimaliseren
- McKinsey & Company (2020)

Investeringsplanning

80 %

van de aanbieders in de VS zijn van plan om te investeren in technologieën
- Wereld Economisch Forum (2022)

Eenvoudig gebruik van innovatieve technologie voor geavanceerde therapieën

Van robotsystemen tot geavanceerde mobiele apparaten voor ultrasound diagnoses: de medische technologie vordert snel en maakt nieuwe therapieën mogelijk. Om concurrerend te blijven en het beste talent aan artsen en zorgverleners aan te trekken, moet uw kliniek deze ontwikkelingen omarmen. Het kan echter zijn dat uw budget geen gelijke tred houdt. Als u wilt blijven investeren in nieuwe medische technologie, praat dan met onze gezondheidszorgspecialisten van CHG-MERIDIAN. Wij hebben diepgaande expertise in dit domein en kunnen u helpen uw doelen te bereiken: met financierings- en gebruiksconcepten die op uw noden zijn afgestemd, uw budget ontlasten en financiële speelruimte creëren. En die ook voldoen aan de verwachtingen van het administratieteam van uw kliniek.

HOE U BAAT HEEFT BIJ CHG-MERIDIAN

TOTALE EIGENDOMSKOSTEN (TCO)
 • Inclusie van service- en onderhoudskosten in de betalingsstroom
 • Besparingen op de lange termijn en verhoogde efficiëntie door nauwkeurigere behandelingen en een hogere doorstroom van patiënten  
 • Door de opbrengsten uit doorverkoop aan het einde van de levensduur mee te rekenen, worden de totale kosten verlaagd
VERBETERDE PATIËNTENZORG
 • Nauwkeurigere diagnostiek en medische behandeling op maat
 • Snellere behandelingsprocessen
 • Verhoogde efficiëntie dankzij de mogelijkheid om meer patiënten te behandelen
 • Kortere wachttijden voor patiënten, betere patiëntresultaten
   
UW REPUTATIE VERBETEREN
 • Uw kliniek positioneren als medische pionier
 • Patiënten, professionals en partners aanspreken
 • Het beste talent aantrekken
Succesverhalen

Klinikum-Aschaffenburg: Baanbrekende technologie voor de gezondheidszorg

Ontdek hoe dit toonaangevende Beierse ziekenhuis de kwaliteit van zijn behandelingen verbetert met een geavanceerde mobiele imaging robot

Meer informatie
"In CHG-MERIDIAN hebben we een partner gevonden die gespecialiseerd is in het vinden van de best mogelijke financieringsoplossingen voor elke behoefte. In ons geval is het een oplossing voor one-stop-projectfinanciering die de last van het onderhandelen met leveranciers uit handen neemt en tegelijkertijd maximale transparantie biedt. Het geeft ons de zekerheid die we in het belang van onze patiënten nodig hebben om te kunnen investeren in de toekomst van onze gezondheidszorgtechnologie".
KERSTIN WINKELMANN, HEAD OF THE GENERAL SERVICES DEPARTMENT SERVICES AT THE MAGDEBURG HOSPITAL
100% transparantie voor betere besluitvorming

TESMA

Of het nu gaat om apparaatbeheer over meerdere vestigingen, het volgen van betalingsstromen, het optimaliseren van het gebruik van apparatuur of aanpassing aan nieuwe vereisten, ons tesma-platform integreert naadloos technische en commerciële gegevens. Zorg voor realtime inzichten en volledige transparantie gedurende de gehele levenscyclus van het apparaat, wat flexibel beheer, nauwkeurige financiële controle en vereenvoudigde rapportage mogelijk maakt. Van de initiële planning en uitrol tot het ophalen van apparaten en het wissen van gegevens, tesma stroomlijnt elke fase met gemak.
naar tesma

Ontdek meer klantmissies

De uitdagingen van onze klanten zijn altijd heel specifiek. Toch kunnen we belangrijke kwesties identificeren die we hebben samengevat in overkoepelende klantmissies. Wellicht kunt u daarin uw wensen terugvinden?

UW MEDISCHE TECHNOLOGIE: VAN KOSTENPOST NAAR EFFICIËNTIEBOOSTER

Met apparaatbeheer en een innovatieve financieringsoplossing kunt u kosten besparen, en de doorstroom van patiënten en uw cashflow verbeteren.

Lees verder 

DUURZAAMHEID OMARMEN IN UW IT-STRATEGIE

In een veranderende wereld zijn klimaatverandering, milieuproblemen en grondstoffenschaarste cruciale kwesties. Het is onze collectieve verantwoordelijkheid om te werken aan duurzaamheid. Ontdek hoe uw IT-strategie hieraan kan bijdragen.

Lees verder 

GEOPTIMALISEERDE IT-ACTIVITEITEN: TIJD VRIJMAKEN OOR KERNTAKEN

Besteden uw belangrijkste IT-resources tijd aan minder belangrijke taken, omdat ze een verouderend IT-landschap proberen te onderhouden en beheren?

Lees verder 

Contact met ons opnemen

Wilt u persoonlijk en gratis advies? Neem contact met ons op en ontdek hoe onze expertise u kan helpen.
 

Contact met ons opnemen

Wij staan altijd klaar om te luisteren naar uw zorgen: Wij verheugen ons op uw e-mail of telefoontje.
Contact met ons opnemen