SEARCH
REGION: BELGIUM
NL
FR
EN
INDUSTRIËLE TECHNOLOGIE

MATERIAL HANDLING – EFFICIËNT FLEETS BEHEREN

Wilt u de kosten van uw material-handlingvoertuigen verlagen en de administratieve processen voor aankoop, gebruik en remarketing optimaliseren? Wilt u meer transparantie over de bezettingsgraad van uw internationale machinepark? Wij ondersteunen u gedurende het hele traject, van het aanbestedingsproces tot de teruggave van uw material-handlingvoertuigen, en zorgen voor een structurele verlaging van uw total cost of ownership (TCO). Dankzij flexibele financiële engineering kunnen wij het beheer van uw material-handlinguitrusting vereenvoudigen. Dit alles terwijl u tot 50% kosten bespaart.

RENDABELE CONCEPTEN VOOR MATRIAL-HANDLING VOERTUIGEN

Hoe goed kent u uw material handling park? Wat zijn de totale kosten per voertuig? Onze experts kunnen aangepaste en rendabele fleet-concepten ontwikkelen door de optimale gebruiksduur van elke voertuigcategorie te berekenen op basis van TCO-aspecten. Reparatiekosten, stilstand en het onderhoud nemen onevenredig toe zodra een bepaald aantal bedrijfsuren is bereikt. De optimale nuttige gebruiksduur verschilt van fabrikant tot fabrikant en van product tot product. De slijtage van een elektrische pallettruck is bijvoorbeeld anders dan die van een vorkheftruck met dieselmotor.

FLEXIBELE CONTRACTEN

Wilt u van fabrikant veranderen, maar zonder de rompslomp van nieuwe contracten en moeizame onderhandelingen? Bestel gewoon uw nieuwe voertuigen en wij integreren ze in de bestaande overeenkomsten. Die contracten zijn en blijven uiteraard perfect op maat van uw bedrijf, zowel in Europa als internationaal.

CONCRETE AANBEVELINGEN

Onze experten kennen de verschillende merken, types en klassen van material-handling voertuigen. Elk van hen heeft de nodige ervaring in de sector en een gedegen kennis van de technologie en de toepassing ervan. Als onafhankelijke technologiemanagers geven wij aanbevelingen op basis van duidelijke cijfers, feiten en benchmarkvergelijkingen. Als onafhankelijke technologiemanagers geven wij aanbevelingen op basis van duidelijke cijfers, feiten en benchmarkvergelijkingen. Zo komen we tot optimale fleetstructuren en op TCO afgestemde contracten, met potentiële besparingen tot 50 %.

BUSINESS CONCEPT OP MAAT BIJ MONDI

       

Het volledige verhaal 

Een sterke partner voor internationale fleets

Werkt u internationaal, dan weet u waarschijnlijk hoe veeleisend het is om een machinepark op grote schaal op rendabele wijze te beheren en te controleren. Juist daarom staan wij als sterke internationale partner voor onze klanten klaar. Wij zijn er voor u, of u nu in Europa, Australië, de VS of Mexico opereert of verschillende regionale fabrikanten en servicepartners hebt.

Wij dekken uw volledige internationale voertuigenpark in één enkel contract, en u kunt alle kosten betalen met een vast maandelijks bedrag als u dat verkiest. Flexibel en transparant, over landen, fabrikanten en partners heen, en in overeenstemming met regionale belastingwetten en wettelijke bepalingen. Zo geniet u op lange termijn van de voordelen van een internationaal uniform proces voor het beheer van uw material-handling voertuigen, alsook van lagere kosten en minder administratieve rompslomp.

Technologische en administratieve transparantie voor uw uitrusting en gegevens

Hoeveel voertuigen heeft u? Van welke fabrikanten? Wat is de bezettingsgraad? Wat zijn de totale kosten? Welk type liftmasten zijn geïnstalleerd, en welke type batterij? Welk contract loopt af, en wanneer? Ons digitale platform TESMA® creëert transparantie door administratieve en technische gegevens samen te brengen.  De handige rapporteringsmogelijkheden stellen u in staat om uitgebreide structurele en gebruiksanalyses te maken, en maken een nauwkeurige investeringsplanning mogelijk op basis van voertuig, locatie en land. Het maakt ook een nauwkeurige en doelgerichte toewijzing van alle uitgaven mogelijk.

AFBETALING OP BASIS VAN BEZETTINGSGRAAD

U wilt een flexibeler beheer van uw machinepark? Wij hebben het voor u geregeld. Wij kunnen bijvoorbeeld uw leasetermijnen afstemmen op uw bezettingsgraad door u per gebruiksuur te factureren (pay-by-the--hour). Als het aantal uren daalt, daalt ook uw maandelijkse leasetermijn. Dit heeft een gunstige impact op uw cashflow en zorgt ervoor dat u met een geruster hart het fluctuerende gebruik kunt opvangen. Bovendien beschikt u over de mogelijkheid om de capaciteit van uw park aan uw behoeften aan te passen, terwijl modellen met vervroegde teruggave u het gemakkelijker maken om uw uitrusting te upgraden. Wij combineren dit alles in  transparante en voorspelbare leasetermijnen onder één contract. U kunt ook uw bestaande material-handling voertuigen in het contract opnemen door gebruik te maken van ons sale-and-leasebackmodel.

 

 

Contacteer ons

Indien u nog vragen heeft of meer gedetailleerde informatie wenst, dan helpen onze experten u graag verder.

CHG-MERIDIAN Belux NV

  • CHG-MERIDIAN Belux NV
  • Boechoutlaan 105, Block D, Bus 01.04
  • 1853 Grimbergen
  • +32 (0) 2 705 46 00

MEER LEZEN

Wilt u meer weten over onze customized business concepten, klik dan hier.
Active technology management

Efficient and flexible through customized business concepts

Faced with the ups and downs of volatile markets, logistics companies are looking for new ways to react with greater agility and efficiency. Philip Rosenmüller, lifecycle expert at CHG-MERIDIAN, may have the answers they need.

Read on 
Industrial Technology

Remarketing for Industry

What do you do with your industrial technology at the end of its useful life? Are you using the option to remarket it? Read on to learn how to implement an efficient remarketing solution that is both cost-efficient and sustainable.

Read on 
INDUSTRIAL TECHNOLOGY

Warehouse & Logistics - adapting usage flexibly

You want to manage your logistics efficiently? At international locations? Do you need flexible solutions that adapt to your contractual relationships?

Read on