SEARCH
REGION: BELGIUM
NL
FR
EN
Industrieel wagenparkbeheer

Uw industriële wagenpark efficiënter beheren

Hogere productiviteit en lagere kosten: met een gestandaardiseerd, transparant industrieel wagenparkconcept en slim activabeheer kan veel op het gebied van efficiëntie worden bereikt.

Verhoog de productiviteit en verlaag de kosten met Smart Fleet Management

Van industriële trucks en ladingdragers tot werkkleding: welke industriële bedrijfsmiddelen u ook gebruikt, CHG-MERIDIAN biedt optimalisatiemogelijkheden door efficiënt beheer van uw apparatuur. Geen verwarrend detailwerk, handmatige processen en tijdrovend papierwerk meer, maar naar een transparant, digitaal proces dat alles veel gemakkelijker maakt.
 

Ontdek potentiële besparingen met een assetmanagementsysteem

Bij CHG-MERIDIAN helpen wij u uw bedrijfsmiddelen in het oog te houden en kosten te beheren. En bovenal: besparingspotentieel blootleggen. Met een assetmanagementsysteem dat u op elk moment volledig gedigitaliseerde transparantie biedt over alle commerciële en technische gegevens van uw assets.

Afhankelijk van het specialisatiegebied gaan wij samen met u de diepte in om commerciële en technische informatie te bepalen en aan elkaar te koppelen. Op basis daarvan kunt u betere beslissingen nemen over hoe u uw budget en het gebruik van uw assets kunt optimaliseren. Voor meer  productiviteit en efficiëntie. Het is dus de moeite waard om eens nader te bekijken: Wij helpen u graag verder.

Hoe u baat heeft bij CHG-MERIDIAN

HOLISTISCHE KOSTENANALYSE (TCO)
 • Analyse van de kosten gedurende de gehele levenscyclus van uw bedrijfsmiddelen, inclusief onderhouds-, revisie- en bedrijfskosten
 • Transparante weergave van de totaalkosten
 • Basis voor gefundeerde beslissingen over een individueel wagenparkconcept en een optimaal gebruik van middelen
EFFICIËNTERE FACTURATIE
 • Gedetailleerde behoeftenanalyse en de aanpassing van aankoop aan reële behoeften
 • Geoptimaliseerde kapitaalallocatie (allocatie van financiële middelen)
Transparantie
 • Creatie van een uitgebreid overzicht van commerciële en technische asset data in ons assetmanagementysteem tesma
 • Identificatie van trends en afwijkingen om vervangingscycli en -processen voortdurend te verbeteren
   
Duurzaamheid
 • Duurzaam gebruik van resources bevorderen
 • Vermindering van afval en schadelijke milieueffecten door tijdige vervanging en hergebruik van bedrijfsmiddelen
   
Succesverhalen

TCO-analyse wagenpark: Ontdek hoe MONDI het gebruik van zijn industriële trucks efficiënter kon maken

Meer informatie
"Bij de aankoop van industriële trucks ontbrak ons een basis om de aankoopkosten te vergelijken. Daarom was het voor ons moeilijk om in te schatten welk voertuig eigenlijk het meest rendabel was voor onze individuele wensen vanuit een algemeen kosten- en efficiëntieperspectief. CHG-MERIDIAN heeft een TCO-analyse van het wagenpark uitgevoerd met behulp van een productiviteitstest om verschillende merken van hetzelfde voertuigtype met elkaar te vergelijken. We beschikken nu over een betrouwbare en objectieve basis om beslissingen te nemen."
Mariyan Banchev, Category Manager Technical Services & Automation at the Mondi Group
100% transparantie voor betere besluitvorming

TESMA

Of het nu gaat om apparaatbeheer over meerdere vestigingen, het volgen van betalingsstromen, het optimaliseren van het gebruik van apparatuur of aanpassing aan nieuwe vereisten, ons tesma-platform integreert naadloos technische en commerciële gegevens. Zorg voor realtime inzichten en volledige transparantie gedurende de gehele levenscyclus van het apparaat, wat flexibel beheer, nauwkeurige financiële controle en vereenvoudigde rapportage mogelijk maakt. Van de initiële planning en uitrol tot het ophalen van apparaten en het wissen van gegevens, tesma stroomlijnt elke fase met gemak.
naar tesma

Ontdek meer klantmissies

De uitdagingen van onze klanten zijn altijd heel specifiek. Toch kunnen we belangrijke kwesties identificeren die we hebben samengevat in overkoepelende klantmissies. Wellicht kunt u daarin uw wensen terugvinden?

INVESTERINGEN IN TECHNOLOGIE COMBINEREN MET EEN POSITIEVE CASHFLOW: EEN STRATEGISCHE BENADERING

Voor industriële technologie zijn op nutsvoorzieningen gebaseerde betaalmodellen, zoals pay-per-use of pay-as-you-earn, intelligente concepten om flexibel te blijven en de risico's laag te houden. Ontdek hoe wij een oplossing op maat voor u kunnen samenstellen.

Lees verder 

UW IT-APPARATEN BEHEREN OVER DE INTERNATIONALE GRENZEN HEEN

Hoe kunt u moeiteloos uw IT-apparaten beheren en uw aankoopprocessen stroomlijnen om u flexibiliteit en beheer te bieden? Met ons aan uw zijde, is dat mogelijk.

Lees verder 

DUURZAAMHEID OMARMEN IN UW IT-STRATEGIE

In een veranderende wereld zijn klimaatverandering, milieuproblemen en grondstoffenschaarste cruciale kwesties. Het is onze collectieve verantwoordelijkheid om te werken aan duurzaamheid. Ontdek hoe uw IT-strategie hieraan kan bijdragen.

Lees verder 

Contact met ons opnemen

Wilt u persoonlijk en gratis advies? Neem contact met ons op en ontdek hoe onze expertise u kan helpen.

Contact met ons opnemen

Wij staan altijd klaar om te luisteren naar uw zorgen: Wij verheugen ons op uw e-mail of telefoontje.
Contact met ons opnemen