SEARCH
REGION: BELGIUM
NL
FR
EN
Optimalisatie van het ziekenhuisbudget

Uw medische technologie: van kostenpost naar efficiëntiebooster

Met apparaatbeheer en een innovatieve financieringsoplossing kunt u kosten besparen, en de doorstroom van patiënten en uw cashflow verbeteren

Ziekenhuizen in hun kracht zetten: Maximale efficiëntie en besparingen door strategisch beheer van apparatuur

Naarmate de kosten stijgen en de concurrentie toeneemt, staan zorgverleners onder toenemende druk om hun budgetten effectief te beheren. Dit betekent dat u uw financiële middelen optimaal kunt benutten en tegelijkertijd de best mogelijke zorg kunt bieden. Bij CHG-MERIDIAN zien wij uw technologie als een waardevolle troef. Met ons effectieve technologiebeheer en onze op maat gemaakte financieringsoplossingen kunnen we u helpen uw technologiepark te optimaliseren, de efficiëntie te verbeteren en de budgetdruk te verlichten, zodat elke euro die u uitgeeft, bijdraagt aan betere patiëntresultaten.
 

Optimaliseer je budget met slimme financiering

Moderne medische technologie, waaronder mobiele ultrasoundapparatuur, patiëntmonitoren en infuuspompen, verbetert de werking van ziekenhuizen en de patiëntresultaten aanzienlijk. Deze apparaten brengen echter hoge kosten met zich mee; niet alleen bij de aankoop, maar ook gedurende hun gehele operationele levensduur. Bent u ervan overtuigd dat uw middelen efficiënt worden gebruikt? Door een uitgebreide analyse geven we duidelijkheid over uw kosten en identificeren we mogelijke besparingen. We gebruiken dit als basis voor een financieringsconcept waarmee u uw budget strategisch kunt beheren en optimaliseren. Ervaar de efficiëntieboost van CHG-MERIDIAN.

HOE U BAAT HEEFT BIJ CHG-MERIDIAN

BUDGETBESPARING

Grotere efficiëntie van apparaten via machineparkbeheer, investeringen met lagere budgetuitgaven en aankoop met een lagere cashflowdruk per jaar. Dit laat een strategisch gebruik van fondsen toe, bv. voor dringende nieuwe aankopen en financiële speelruimte voor ongeplande nood- en vervangingsaankopen.

TRANSPARANTE KOSTEN

CHG-MERIDIAN voert een gedetailleerde analyse van het apparatenpark uit met gerichte identificatie en optimalisatie van kostenfactoren.

GROTERE EFFICIËNTIE

Het herkennen van knelpunten in het gebruik van apparaten zorgt voor een optimale benutting van de apparaten en een verkorting van de wachttijden voor patiënten. Dit leidt tot betere klinische prestaties en betere patiëntresultaten.

VEREENVOUDIGDE, VERSNELDE PROCESSEN

Vlottere aankoopprocessen en een eenvoudige overgang naar de nieuwste technologie leiden tot betere patiëntresultaten ven tevreden professionals.

TOEKOMSTGERICHTE PLANNING

Vroegtijdig inspelen op technologische vooruitgang en nieuwe vereisten in de gezondheidszorg. Flexibiliteit door kortere looptijden en vrije keuze van latere opties
 

Laten we het eens over de cijfers hebben

GEGEVENSINBREUKEN

52 M

Alleen al in de Verenigde Staten waren er in 2022 52 miljoen mensen getroffen door gegevensinbreuken in de gezondheidszorg

Levenscycluskosten

$ 93 MLD USD

Ziekenhuizen besteden jaarlijks ongeveer 93 miljard USD aan de levenscycluskosten van zorgapparatuur

Aanzienlijke investering

5 .31%

Is de technologie-investering van de gemiddelde organisatie, als percentage van de omzet in de gezondheidszorg in 2022.

Succesverhalen

Ontdek hoe wij het MARIENHOSPITAL Stuttgart aanvullen

Een ultrasound refresh die de ervaring van arts en patiënt verbeterde.

Meer informatie
"CHG-MERIDIAN was de enige aanbieder op de markt die ons een financieringsoplossing op basis van de totaalkosten, inclusief service en onderhoud, aanbood. De stabiele maandelijkse termijnen geven ons de financiële planningszekerheid die we nodig hebben om te investeren in geavanceerde medische technologie voor de best mogelijke patiëntenzorg, zelfs onder uitdagende omstandigheden."
Thomas Willms, Head of Purchasing and Central Supply Department, Aschaffenburg-Alzenau Hospital
100% transparantie voor betere besluitvorming

TESMA

Of het nu gaat om apparaatbeheer over meerdere vestigingen, het volgen van betalingsstromen, het optimaliseren van het gebruik van apparatuur of aanpassing aan nieuwe vereisten, ons tesma-platform integreert naadloos technische en commerciële gegevens. Zorg voor realtime inzichten en volledige transparantie gedurende de gehele levenscyclus van het apparaat, wat flexibel beheer, nauwkeurige financiële controle en vereenvoudigde rapportage mogelijk maakt. Van de initiële planning en uitrol tot het ophalen van apparaten en het wissen van gegevens, tesma stroomlijnt elke fase met gemak.
naar tesma

Ontdek meer klantenmissies

De uitdagingen van onze klanten zijn altijd heel specifiek. Toch kunnen we belangrijke kwesties identificeren die we hebben samengevat in overkoepelende klantenmissies. Wellicht kunt u daarin uw noden terugvinden?

EEN MENSELIJKE, HOLISTISCHE GEZONDHEIDSZORGERVARING MOGELIJK MAKEN

Budgettaire beperkingen vormen niet langer een belemmering om te investeren in moderne medische technologie in uw ziekenhuis of kliniek wanneer u samenwerkt met CHG-MERIDIAN.

Lees verder 

DUURZAAMHEID OMARMEN IN UW IT-STRATEGIE

In een veranderende wereld zijn klimaatverandering, milieuproblemen en grondstoffenschaarste cruciale kwesties. Het is onze collectieve verantwoordelijkheid om te werken aan duurzaamheid. Ontdek hoe uw IT-strategie hieraan kan bijdragen.

Lees verder 

UW IT-APPARATEN BEHEREN OVER DE INTERNATIONALE GRENZEN HEEN

Hoe kunt u moeiteloos uw IT-apparaten beheren en uw aankoopprocessen stroomlijnen om u flexibiliteit en beheer te bieden? Met ons aan uw zijde, is dat mogelijk.

Lees verder 

Contact met ons opnemen

Wilt u persoonlijk en gratis advies? Neem contact met ons op en ontdek hoe onze expertise u kan helpen.

Contact met ons opnemen

Wij staan altijd klaar om te luisteren naar uw zorgen: Wij verheugen ons op uw e-mail of telefoontje.
Contact met ons opnemen