SEARCH
REGION: BELGIUM
NL
FR
EN
Klantmissies: Technologie voor de gezondheidszorg

Intelligent gebruik van geavanceerde medische technologie en ziekenhuis-IT

Positioneer uw gezondheidszorg succesvol ten opzichte van de concurrentie met moderne technologie, en ga de kostendruk tegen met slimme besparingen.

Of het nu gaat om elektronische patiëntendossiers, patiëntmonitors of robotica in de operatiekamer, de digitalisering in de gezondheidszorg wordt steeds dynamischer. Tegelijkertijd worden klinieken geconfronteerd met een toenemende kostendruk. Hoe kunt u aan al deze verwachtingen voldoen en uzelf succesvol positioneren in het licht van hevige concurrentie? Met een individueel gebruiksmodel van CHG-MERIDIAN kunt u zowel moderne technologie financieren als kosten besparen.

Als uw onafhankelijke technologie- en financieringspartner ondersteunen wij u bij al uw uitdagingen. Wij bieden u flexibele, gebruiksgerichte financiering, naadloze ondersteuning en een absoluut veilig levenscyclusbeheer van uw apparaten, van aankoop tot retour of remarketing. Het lijdt geen twijfel dat we ons, op een gevoelig gebied als de gezondheidszorg, houden aan de hoogste normen voor gegevensbeveiliging.

Ontdek het volledige potentieel van uw kansen bij ons: welke van deze doelstellingen streeft u na?
 

Overzicht van klantmissies voor technologie in de gezondheidszorg

Verander uw technologievloot van een kostenpost in een motor voor efficiëntie

Wilt u kostenbesparingen en budgetoptimalisatie stimuleren in uw ziekenhuis of kliniek? Ontdek hoe u dit met CHG-MERIDIAN kunt bereiken.

Meer weten
Maak budget vrij voor de modernste medische technologie in uw kliniek

Maak grotere investeringen mogelijk in innovatieve gezondheidstechnologie die uw gezondheidszorg verbetert

Meer weten
"In CHG-MERIDIAN hebben we een partner gevonden die gespecialiseerd is in het vinden van de best mogelijke financieringsoplossingen voor elke behoefte. In ons geval is het een oplossing voor one-stop-projectfinanciering die de last van het onderhandelen met leveranciers uit handen neemt en tegelijkertijd maximale transparantie biedt. Het geeft ons de zekerheid die we in het belang van onze patiënten nodig hebben om te kunnen investeren in de toekomst van onze gezondheidszorgtechnologie".
KERSTIN WINKELMANN, DEPARTMENT MANAGER OF GENERAL SERVICES AT THE UNIVERSITY HOSPITAL MAGDEBURG

AANVULLENDE SERVICES

Verdere extra's voor uw individuele oplossing
TESMA

DE EENVOUDIGE MANIER OM TECHNOLOGIE TE GEBRUIKEN

Met onze expertise op het gebied van levenscyclus van technologie, beheren we allerhande apparatuur, van smartphones en laptops tot medische technologie en vorkheftrucks. tesma is het platform waarmee we onze op maat gemaakte bedrijfsconcepten implementeren, zodat uw kosten en administratieve rompslomp tot een minimum beperkt blijven. Maar ook om het werk aangenamer te maken, want veel processen zijn eenvoudig, papierloos en handig.

Lees verder 
EEN BETROUWBAAR EN GECERTIFIEERD PROCES OM UW GEGEVENS TE WISSEN

ERASURE®: CERTIFIEERD WISSEN VAN GEGEVENS

Onze Technology Service Centers in Gross-Gerau en Skien bieden speciaal ontwikkelde geautomatiseerde dataverwijdering die ervoor zorgt dat u op beide oren kan slapen.

Lees verder 
Sale en leaseback

REMARKETING

Wij bieden een eenvoudig proces waarbij uw bedrijf geld krijgt voor uw bestaande assets en u onmiddellijk betrouwbare budget- en refreshinformatie krijgt.

Lees verder 
devicenow

DEVICE-AS-A-SERVICE: FLEXIBELE IT-VERHUUR

Bedrijven worden geconfronteerd met overbelaste IT-systemen, steeds kortere innovatiecycli en een groeiende vraag naar digitale werkplekken. Dat vraagt om een eenvoudige, flexibele oplossing voor internationale IT-aankopen. Die oplossing is devicenow, ons device-as-a-service-model.

Lees verder 
technology2use

Uw uitdagingen zijn onze topprioriteit

"Wij luisteren heel aandachtig naar u. Op basis daarvan ontwikkelen wij uw individuele technologiegebruiksmodel voor uw IT-hardware, uw industriële apparatenpark en gezondheidszorgapparatuur. We combineren apparaten, financiering en diensten tot een oplossing op maat. Onafhankelijk van bank of fabrikant. Digitaal, wereldwijd en gecentraliseerd vanuit één bron."

Contact met ons opnemen

Wilt u persoonlijk en gratis advies? Neem contact met ons op en ontdek hoe onze expertise u kan helpen.

Contact met ons opnemen

Wij staan altijd klaar om te luisteren naar uw zorgen: Wij verheugen ons op uw e-mail of telefoontje.
Contact met ons opnemen