SEARCH
REGION: BELGIUM
NL
FR
EN
GEBRUIKERS VERTELLEN

Waarom zou u kiezen voor CHG-MERIDIAN?

Ontdek waarom meer dan 12.000 klanten ons hun vertrouwen schenken en de verbetering van hun technologiemanagement aan ons toevertrouwen.

Assets optimaliseren

“Dankzij de financiering van onze IT-hardware via CHG-MERIDIAN kunnen we onze infrastructuuruitgaven afstemmen op onze cashflow".
RESPONSABLE CORPORATE FINANCE, SECTEUR DE L’INGENIERIE CIVILE ET DES MACHINES DE CONSTRUCTION

Flexibiliteit bieden en verandering ondersteunen

“Dankzij de financiële oplossingen van CHG-MERIDIAN beschikt onze organisatie over de nodige flexibiliteit om mee te gaan in het veranderende technologische landschap".
IT-VERANTWOORDELIJKE, BEAUTY SECTOR

Zorgvuldig omgaan met veilige gegevens

“Dankzij de oplossingen van CHG-MERIDIAN voor het wissen van gegevens kan onze organisatie de kosten en risico's die verband houden met het beheren van de beveiliging van oudere apparaten elimineren. Onze oude technologie wordt zo verwerkt in overeenstemming met onze vereisten op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen".
FINANCE DIRECTOR, ACADEMY TRUST

Flexibiliteit is essentieel

“De afgelopen jaren is onze samenwerking met CHG-MERIDIAN erg gegroeid. De professionele en toch persoonlijke benadering is een absoluut pluspunt. Dankzij de leasingoplossing hadden we een grote flexibiliteit en het gepersonaliseerde betalingsplan maakte een eerste grote investering in IT haalbaar. Het operationele voordeel is iets wat we in de toekomst steeds meer willen gebruiken".
BUYER IT, OPENBARE INSTELLING

Neem contact met ons

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Rony Timmermans

Executive Vice President South-Western Europe

  • CHG-MERIDIAN Belux NV
  • Boechoutlaan 105, Block D, Bus 01.04
  • 1853 Grimbergen
  • +32 (0) 2 705 46 00