SEARCH
REGION: BELGIUM
NL
FR
EN
Klantmissies: IT-apparatuur

Digitaal werken: De nieuwste IT-apparatuur - slim en duurzaam gefinancierd

Digitalisering stimuleert efficiëntie en innovatie, en uw IT-apparatuur speelt hierin een cruciale rol. Om voorop te blijven lopen en het volledige potentieel van uw bedrijf te realiseren, moet u gelijke tred houden met nieuwe ontwikkelingen.

Onze aanpak is eenvoudig: gebruik het, maar heb het niet in eigendom. Wij houden uw IT-apparatuur up-to-date en afgestemd op uw bedrijfsdoelstellingen, zodat u na verloop van tijd geld kunt besparen. Met ons op maat gemaakte gebruiksconcept houden we niet alleen uw technologie up-to-date, maar verlagen we ook uw totale eigendomskosten.
 

Als uw technologie- en financieringspartner ontwikkelen wij samen met u een technologiegebruiksconcept op maat, onafhankelijk van fabrikanten en banken. Van aankoop tot einde gebruiksduur bieden wij technologische en commerciële expertise voor maximaal economisch succes en operationele efficiëntie die bijdraagt aan uw duurzaamheidsdoelstellingen.

Benut het volledige potentieel van uw mogelijkheden met ons.
 

Ontdek onze klantmissies voor IT

Onze klanten staan voor unieke uitdagingen, die elk een benadering op maat vereisen. Door een diepgaand inzicht te hebben in de doelstellingen van onze klanten en de uitdagingen die ze vaak moeten aangaan, hebben we sleutelthema's geïdentificeerd die onze klantenmissies ondersteunen. Bekijk deze missies om te zien of ze aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Maximaliseer uw budget bij het upgraden van uw IT

Vermijd hoge initiële kosten, creëer meer liquiditeit en voorspelbare cashflows

Meer informatie
Geoptimaliseerde IT-activiteiten: Tijd vrijmaken voor kerntaken

Ontzorg uw IT-afdeling terwijl u uw technologie actueel houdt

Meer informatoe
Beheer uw IT-activa over de internationale grenzen heen

Efficiënte IT-aankoop en asset management op internationale schaal

Meer informatie
Duurzaamheid omarmen in uw IT-strategie

IT duurzamer maken, circulaire computing omarmen, en uw CO2-voetafdruk verkleinen

Meer informatie
"CHG-MERIDIAN is de juiste keuze voor ons, omdat het een mate van flexibiliteit kan garanderen die geen enkele andere concurrent kon bieden. Onze partnerkeuze was daarom niet alleen gebaseerd op financiële levensvatbaarheid, hoewel dit een relevante factor was, maar ook op commerciële transparantie."
MARCO RUFFINONI, CIO PENNY ITALIA

Aanvullende services

Ontdek meer opties voor uw individuele oplossing
TESMA

DE EENVOUDIGE MANIER OM TECHNOLOGIE TE GEBRUIKEN

Met onze expertise op het gebied van levenscyclus van technologie, beheren we allerhande apparatuur, van smartphones en laptops tot medische technologie en vorkheftrucks. tesma is het platform waarmee we onze op maat gemaakte bedrijfsconcepten implementeren, zodat uw kosten en administratieve rompslomp tot een minimum beperkt blijven. Maar ook om het werk aangenamer te maken, want veel processen zijn eenvoudig, papierloos en handig.

Lees verder 
GEAUTOMATISEERD WISSEN MET HOGE PROCESBETROUWBAARHEID

ERASURE®: GECERTIFICEERD WISSEN VAN GEGEVENS

Onze Technology and Service Centers in Gross-Gerau en Skien bieden speciaal ontwikkelde geautomatiseerde oplossingen voor het wissen van gegevens die een hoge mate van procesbetrouwbaarheid bieden.

Lees verder 
Sale and leaseback

REMARKETING

Ons eenvoudige proces geeft je bedrijf geld voor je bestaande assets en voorziet je meteen van sterke budget- en refresh-informatie.

Lees verder 
devicenow

DEVICE-AS-A-SERVICE: FLEXIBELE IT-VERHUUR

Bedrijven worden geconfronteerd met overbelaste IT-systemen, steeds kortere innovatiecycli en een groeiende vraag naar digitale werkplekken. Dat vraagt om een eenvoudige, flexibele oplossing voor internationale IT-aankopen. Die oplossing is devicenow, ons device-as-a-service-model.

Lees verder 

Contact met ons opnemen

Wilt u persoonlijk en gratis advies? Neem contact met ons op en ontdek hoe onze expertise u kan helpen.

Contact met ons opnemen

Wij staan altijd klaar om te luisteren naar uw zorgen: Wij verheugen ons op uw e-mail of telefoontje.
Contact met ons opnemen