SEARCH
REGION: BELGIUM
NL
FR
EN
Budgetbeheer Industriële Technologie

INVESTERINGEN IN TECHNOLOGIE COMBINEREN MET EEN POSITIEVE CASHFLOW: EEN STRATEGISCHE BENADERING

Voor industriële technologie zijn op nutsvoorzieningen gebaseerde betaalmodellen, zoals pay-per-use of pay-as-you-earn, intelligente concepten om flexibel te blijven en de risico's laag te houden. Ontdek hoe wij een oplossing op maat voor u kunnen samenstellen.

Overbrug de kloof: intelligente financierings- en technologiegebruiksmodellen voor meer flexibiliteit en budgetoptimalisatie.

Om te groeien, moet u ook strategisch investeren in technologie die uw bedrijfsexploitatie ondersteunt. Volatiliteit op de markt, fluctuerende vraag en extreem dynamische toeleveringsketens maken het echter lastig om de nodige middelen te berekenen en het risico van uw activa-aankopen te verminderen. Hoe financiert u de door u benodigde technische apparatuur zonder liquiditeit te verliezen of te veel uit te breiden? Dit zijn vragen die het best worden beantwoord door vertrouwde experts die uw bedrijf begrijpen.

De cijfers spreken voor zich

Voorspelbaar rendement

65 %

van de Duitse bedrijven zegt dat het voorspelbare rendement van geleasede apparaten een belangrijk argument voor leasing is - Kantar (2020)

leasing van productiemachines

25 %

van de nieuwe leaseovereenkomsten in Duitsland betreffen productiemachines, met een stijging van 7% in 2022 - BDL (2022)

investeringen verhogen

24 %

van de bedrijven in de industriële sector in Duitsland is van plan de investeringen de komende maanden te verhogen - Statista (2023)

Upgrade uw apparatuur zonder financiële zorgen

Of u nu uw verouderde machinepark wilt vernieuwen of innovatieve technologie wilt introduceren, CHG-MERIDIAN staat voor u klaar. Onze intelligente financierings- en gebruiksoplossingen combineren naadloos toekomstige investeringen, positieve cashflow en kostenbesparingen. Daartoe bepalen we samen met u uw investeringsbehoeften, uw gepland gebruiksgedrag en uw beschikbare budget. Op basis hiervan ontwikkelen wij een financieringsoplossing waarmee u uw plannen direct kunt realiseren, zonder dure leningen of vaste tarieven.

Betaalmodellen op gebruiksbasis, zoals pay-per-use, zijn intelligente concepten om flexibel te blijven en de risico's laag te houden. Dat komt omdat ze gebaseerd zijn op het werkelijke gebruik van uw apparaten (pay-per-use) of de opbrengst die u ermee genereert (pay-as-you-earn). Met andere woorden, u betaalt op basis van het daadwerkelijke gebruik of overeenkomstig de inkomsten die u genereert met de gefinancierde apparaten, dat wil zeggen alleen wanneer uw investering u weer geld oplevert.

 

Betaalmodellen die op gebruiksbasis zijn, zoals pay-per-use, zijn intelligente concepten om flexibel te blijven en de risico's laag te houden. Dat komt omdat ze gebaseerd zijn op het werkelijke gebruik van uw apparaten (pay-per-use) of de opbrengst die u ermee genereert (pay-as-you-earn). Met andere woorden, u betaalt op basis van het daadwerkelijke gebruik of overeenkomstig de inkomsten die u genereert met de gefinancierde apparaten, dat wil zeggen alleen wanneer uw investering u weer geld oplevert.

Met onze financieel en technisch ervaren professionals kunt u beide doen: beleggen op een manier die de liquiditeit behoudt en de kosten verlaagt. Ontdek met deskundige ondersteuning van CHG-MERIDIAN de slimme manier om uw budget te optimaliseren.
 

HOE U BAAT HEEFT BIJ CHG-MERIDIAN

Bescherming liquiditieit
 • Hoge initiële investeringen vermijden
 • Verdeling van de kosten over de volledige gebruiksperiode
 • Flexibelere budgettering en creatie van financiële speelruimte
 • Risicobeperking
Planning Veiligheid
 • Harmonisering van de financiële stromen
 • Eenvoudiger plannen
Schaalbaarheid
 • Op vraag gericht gebruik van resources
Flexibele financiering
 • Vermogen om in te spelen op veranderende marktsituaties en uitgaven bij te stellen
DE TOTALE KOSTEN VERLAGEN
 • Gebruik in plaats van in eigendom
 • De totale eigendomskosten (TCO) verlagen
   
Succesverhalen

British American Tobacco: Uitbesteding verkoopautomaten

Ontdek hoe we BAT Zwitserland logistiek en financieel hebben ontzorgt

Meer informatie
"Het beheer van ons park verkoopautomaten was tijdrovend. We moesten admintijd besteden aan operationele activiteiten die niet tot onze kernactiviteiten behoren. Door een efficiënt beheerd park van verkoopautomaten op te zetten, heeft CHG-MERIDIAN meer tijd vrijgemaakt voor onze kernactiviteiten."
Zoltan Hutkai, Corporate Finance Manager at British American Tobacco Switzerland
100% transparantie voor betere besluitvorming

Tesma

Of het nu gaat om apparaatbeheer over meerdere vestigingen, het volgen van betalingsstromen, het optimaliseren van het gebruik van apparatuur of aanpassing aan nieuwe vereisten, ons tesma-platform integreert naadloos technische en commerciële gegevens. Zorg voor realtime inzichten en volledige transparantie gedurende de gehele levenscyclus van het apparaat, wat flexibel beheer, nauwkeurige financiële controle en vereenvoudigde rapportage mogelijk maakt. Van de initiële planning en uitrol tot het ophalen van apparaten en het wissen van gegevens, tesma stroomlijnt elke fase met gemak.
naar TESMA

Ontdek meer klantmissies

De uitdagingen van onze klanten zijn altijd heel specifiek. Toch kunnen we belangrijke kwesties identificeren die we hebben samengevat in overkoepelende klantmissies. Wellicht kunt u daarin uw wensen terugvinden?
Industrieel wagenparkbeheer

UW INDUSTRIËL MACHINEPARK EFFICIËNTER BEHEREN

Hogere productiviteit en lagere kosten: met een gestandaardiseerd, transparant industrieparkconcept en slim asset management kan meer efficiëntie worden bereikt.

Lees verder 

UW IT-APPARATEN BEHEREN OVER DE INTERNATIONALE GRENZEN HEEN

Hoe kunt u moeiteloos uw IT-apparaten beheren en uw aankoopprocessen stroomlijnen om u flexibiliteit en beheer te bieden? Met ons aan uw zijde, is dat mogelijk.

Lees verder 

DUURZAAMHEID OMARMEN IN UW IT-STRATEGIE

In een veranderende wereld zijn klimaatverandering, milieuproblemen en grondstoffenschaarste cruciale kwesties. Het is onze collectieve verantwoordelijkheid om te werken aan duurzaamheid. Ontdek hoe uw IT-strategie hieraan kan bijdragen.

Lees verder 

Contact met ons opnemen

Wilt u persoonlijk en gratis advies? Neem contact met ons op en ontdek hoe onze expertise u kan helpen.

Contact met ons opnemen

Wij staan altijd klaar om te luisteren naar uw zorgen: Wij verheugen ons op uw e-mail of telefoontje.
Contact met ons opnemen