SEARCH
REGION: BELGIUM
NL
FR
EN
Efficiënte IT-aankopen

IT-aankopen beheren op internationale schaal

Hoe kunt u moeiteloos de controle behouden over uw IT-apparaten en uw aankoopprocessen stroomlijnen, zodat u flexibel kunt zijn en de controle kunt houden? Met ons aan uw zijde, is dat mogelijk.

Efficiëntie verhogen door transparantie

Als uw organisatie een groot en divers IT-landschap beheert op meerdere en internationale locaties, kunt u voor verschillende uitdagingen komen te staan als het gaat om het beheren van uw technologie.

Heeft u bijvoorbeeld een duidelijk zicht op de IT-apparatuur van uw bedrijf en de kosten daarvan gedurende de gehele levenscyclus? Zijn uw aankoopprocessen te complex en ontbreekt er internationale standaardisatie? Automatisering is essentieel om uw IT-aankopen onder controle te houden. CHG-MERIDIAN biedt oplossingen voor uw uitdagingen op het gebied van asset management.

Ons assetmanagementsysteem geeft u met één druk op de knop een uitgebreid overzicht van uw internationale IT-landschap en stroomlijnt uw IT-aankopen met gedigitaliseerde en geautomatiseerde processen. Als dit klinkt als iets wat u graag wilt bereiken, lees dan verder.
 

Knelpunten in cijfers

Groeiende budgetten

56 %

Het upgraden van verouderde IT-infrastructuur is voor 56% van de organisaties een belangrijke reden voor verhogingen van het IT-budget
- Spiceworks Ziff Davis

De valkuilen van handmatig traceren

$ 50000

Het bedrag per jaar dat een bedrijf van $ 2 miljoen zou kunnen besteden aan het gebruik van spreadsheets om apparaten bij te houden
-Atlassian

Evoluerende verandering en complexiteit

90 %

van de bedrijven is het erover eens dat het snel veranderende zakelijke, regelgevende en technologische landschap het moeilijker maakt om de ITAM-looptijd te verbeteren
- Deloitte (2021)

Alles bekijken: Betere zichtbaarheid in uw IT-omgeving

Krijg een uitgebreid overzicht van uw bestaande apparaten en hun kosten om uw aankoopproces te verbeteren. Ons assetmanagementsysteem tesma combineert transparantie met efficiëntie. Het systeem biedt u een duidelijk overzicht van uw machinepark en kostenstructuur, zodat u altijd op de hoogte blijft.

tesma stroomlijnt ook uw IT-aankoopprocessen door middel van automatisering, van de aankoop van een nieuw apparaat tot onderhoud, services en het beheren van de terugzending van apparatuur aan het einde van de gebruiksduur. Het is een gecentraliseerde, digitale en internationale oplossing, exclusief van  CHG-MERIDIAN.
 

Hoe u baat heeft bij tesma

BETROUWBARE BASIS VOOR BESLISSINGEN

Relevante rapporten dankzij eenvoudige visualisatie van gegevens over het gehele apparaatportfolio. Verkrijg eenvoudig gegevens dankzij gedigitaliseerde en geautomatiseerde processen voor goedkeuring, uitrol, incidenten en technologie-updates.

DIGITALE, GESTANDAARDISEERDE ORDERPROCESSEN

Vereenvoudig de aankoopVereenvoudig de aankoop van technologie en bespaar tijd en mankracht. Verbeter de orderverwerking en verminder potentiële storingen. 

INTERNATIONAAL GESTANDAARDISEERDE AANKOOP

Wij helpen u te voldoen aan strenge internationale wetten en regelgeving. Het gevolg? Minder complexiteit en risico op internationaal niveau.

DUIDELIJKE KOSTENALLOCATIE EN STRUCTUUR

Krijg een uitgebreid overzicht van facturatie- en contractvoorwaarden en beheer de kostenallocatie binnen uw bedrijf. Meet en beheer uw investeringen per kostcenter, business unit, land of regio.

Succesverhalen

Ontdek hoe PANASONIC IT assets beheert met tesma

Meer informatie
"CHG-MERIDIAN biedt ons uitgebreide ondersteuning gedurende de gehele technologische levenscyclus, van advies en aankoop tot het einde van de leaseperiode en gegevensverwijdering. Hierdoor konden we onze productiviteit en winstgevendheid merkbaar verhogen. Voor ons betekent deze samenwerking een uitstekend en nauw partnerschap."
ULF KÜTEMEYER, SENIOR MANAGER CONTRACTING & PROCUREMENT PISCEU
100% TRANSPARANTIE VOOR BETERE BESLUITVORMING

TESMA

Of het nu gaat om apparaatbeheer over meerdere vestigingen, het volgen van betalingsstromen, het optimaliseren van het gebruik van apparatuur of aanpassing aan nieuwe vereisten, ons tesma-platform integreert naadloos technische en commerciële gegevens. Zorg voor realtime inzichten en volledige transparantie gedurende de gehele levenscyclus van het apparaat, wat flexibel beheer, nauwkeurige financiële controle en vereenvoudigde rapportage mogelijk maakt. Van de initiële planning en uitrol tot het ophalen van apparaten en het wissen van gegevens, tesma stroomlijnt elke fase met gemak.
naar TESMA

Ontdek meer klantmissies

De uitdagingen van onze klanten zijn altijd heel specifiek. Toch kunnen we belangrijke kwesties identificeren die we hebben samengevat in overkoepelende klanteissies. Wellicht kunt u daarin uw noden terugvinden?

MAXIMALISEER UW IT-BUDGET EN BETAAL ALLEEN VOOR WAT U NODIG HEEFT

Vermijd kapitaalbinding wanneer u investeert in de nieuwste technologie en profiteer van een voorspelbare betalingsstroom, waardoor u uw budget beter kunt beheren.

Lees verder 

GEOPTIMALISEERDE IT-ACTIVITEITEN: TIJD VRIJMAKEN VOOR KERNTAKEN

Besteden uw belangrijkste IT-resources tijd aan minder belangrijke taken en proberen ze een verouderend IT-landschap te onderhouden en te beheren?

Lees verder 

DUURZAAMHEID INTEGREREN IN UW IT-STRATEGIE

In een veranderende wereld zijn klimaatverandering, milieuproblemen en grondstoffenschaarste cruciale kwesties. Het is onze collectieve verantwoordelijkheid om te werken aan duurzaamheid. Ontdek hoe uw IT-strategie hieraan kan bijdragen.

Lees verder 

Contact met ons opnemen

Wilt u persoonlijk en gratis advies? Neem contact met ons op en ontdek hoe onze expertise u kan helpen.

Contact met ons opnemen

Wij staan altijd klaar om te luisteren naar uw zorgen: Wij verheugen ons op uw e-mail of telefoontje.
Contact met ons opnemen