SEARCH
REGION: BELGIUM
NL
FR
EN
EEN PERFECTE MATCH

JOUW LOOPBAAN BIJ CHG-MERIDIAN

Wij danken ons succes aan onze medewerkers. Zij zijn het die elke dag het beste van zichzelf geven en ons bedrijf op lange termijn versterken. Wij dragen dit hoog in het vaandel en daarom bieden wij uitstekende vooruitzichten voor zowel hun professionele als persoonlijke ontwikkeling.

Je vindt hier alle belangrijke informatie over CHG-MERIDIAN als werkgever, over de manier waarop je bij ons aan de slag kan en over onze huidige vacatures. Wij wensen je alvast veel leesplezier en hopen spoedig van je te horen.

ONZE WERKOMGEVING

CHG-MERIDIAN telt al meer dan 1.200 medewerkers over de hele wereld. Ontdek wat zij zo leuk vinden aan hun werk.

ONTDEK DE VOORDELEN

OVER ONS

Meer weten over ons bedrijf, onze focussectoren en onze expertise

MEER OVER ONS

DE CHG-MERIDIAN SPIRIT

Wij zijn experten in efficiënt technologiebeheer voor IT, industrie en gezondheidszorg. Sinds het bedrijf meer dan 40 jaar geleden werd opgericht, hebben we ons steeds verder ontwikkeld tot een internationale onderneming. Doorheen deze vooruitgang en groei is één ding constant gebleven: onze start-up mentaliteit. Succes in deze steeds evoluerende wereld van de technologie staat of valt immers met het vermogen om met nieuwe ideeën te komen. Zo kunnen wij onze klanten de best mogelijke businessconcepten op maat bieden voor hun technologie.  Onze sterke punten zijn onder meer open en eerlijke communicatie en een respectvolle en waarderende benadering. Wil jij jouw persoonlijkheid en sterke punten inzetten en jouw ideeën verwezenlijken, dan ben je bij CHG-MERIDIAN aan het juiste adres.

Medewerkers

1200

Zowat 1200 collega's kijken ernaar uit om met jou aan grote projecten te werken.

Landen

28

Onze medewerkers werken in 28 landen over de hele wereld aan de technologische vooruitgang in de IT, de industrie en de gezondheidszorg.

Jaar ervaring

40

Wij hebben reeds 40 jaar ervaring met technologiebeheer.

Werken bij CHG-MERIDIAN is leuk en afwisselend. Niet alleen vanwege het stimulerende werk, maar ook dankzij een betrokken werkgever die zijn verantwoordelijkheid neemt en zijn medewerkers zich verder laat ontwikkelen. Bij CHG-MERIDIAN zetten meer dan 1.200 medewerkers in 28 landen over de hele wereld zich in om werken met technologie efficiënter te maken. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent en experten om ons dynamische team te versterken. Wij hopen dat je deze informatie interessant vindt. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en heten je van harte welkom bij CHG-MERIDIAN.
DIANA LEIHERR, HEAD OF HR

CONTACTEER ONS

Aarzel niet om ons te contacteren!

CHG-MERIDIAN Belux NV