SEARCH
REGION: BELGIUM
NL
FR
EN
Ontzorging voor uw IT-afdeling

GEOPTIMALISEERDE IT-ACTIVITEITEN: TIJD VRIJMAKEN OOR KERNTAKEN

Besteden uw belangrijkste IT-resources tijd aan minder belangrijke taken, omdat ze een verouderend IT-landschap proberen te onderhouden en beheren?

Geoptimaliseerde processen maken uw IT-specialisten vrij en helpen efficiënt en mobiel werken met geavanceerde apparaten mogelijk te maken

Uw IT-team heeft belangrijkere taken dan het beheren van operationele en logistieke details. Maar het kost veel waardevolle tijd en moeite om uw IT-landschap up-to-date en soepel lopend te houden. Bovendien speelt uw financiële afdeling een cruciale rol bij het beheren van de kosten. Een individueel gebruiksconcept ontzorgt uw specialistlen en zorgt ervoor dat uw bedrijf toegang heeft tot moderne IT-apparatuur.

Knelpunten in cijfers

HOGE WORKLOAD VOOR DE IT-AFDELING

53 %

van de organisaties meldt dat IT-teams meer tijd nodig hebben om technologieën en infrastructuur te beheren.

GEBREK AAN BEKWAME WERKNEMERS

54 %

Gebrek aan vaardigheden en expertise is de meest voorkomende belemmering voor digitale transformatie
-Veeam (2001)

HOGE ONDERHOUDSKOSTEN

56 %

Gemiddeld besteden IT-afdelingen 56% van hun budget aan onderhoud
- Deloitte (2019)

IT-processen efficiënter maken en de workload van specialisten verminderen

Het beheren van IT-apparatuur in uw bedrijf  (aankopen, installeren, onderhouden, vervangen en verwijderen) vergt aanzienlijke inspanningen. Dit kan ervoor zorgen dat uw team zich niet meer kan concentreren op kerntaken en het behalen van uw strategische doelstellingen. Waarom alles zelf regelen als CHG-MERIDIAN een andere aanpak kan bieden? Onze gebruiksconcepten op maat stroomlijnen IT-processen, maken tijd vrij voor uw specialisten en moderniseren uw IT-landschap. Dankzij onze schaalvoordelen zijn onze oplossingen zo kosteneffectief dat zelfs uw financiële managers overtuigd zullen zijn.

Hoe u baat heeft bij CHG-MERIDIAN

ONTZORGING VOOR DE IT-AFDELING

End-to-end ondersteuning van uitrol tot einde gebruik. Zo hebben key resources minder standaard operationele taken te beheren

FOCUS OP STRATEGISCHE DOELEN

Geef uw bekwame medewerkers meer vrijheid voor strategische IT-initiatieven. Zo kunnen medewerkers zich meer richten op interessanter werk en innovatie stimuleren.

SOEPELE UITROL VAN TECHNOLOGIE

Vooraf geïnstalleerde en vooraf geconfigureerde apparaten kunnen onmiddellijk worden gebruikt zonder uitvaltijd.

DE NIEUWSTE IT-APPARATUUR

Toegang tot de nieuwste technologieën verbetert de efficiëntie van het werk en de productiviteit van de medewerkers.

TEVREDEN MEDEWERKERS

Makkelijker werken dankzij moderne apparaten en efficiëntere refreshprocessen voor technologie, meer loyaliteit aan het bedrijf, omdat uw bekwame medewerkers niet vastzitten in het beheren van de logistiek van de apparaten.

Succesverhalen

Gedigitaliseerde IT-processen: Hoe CLARIANT vlot en onafhankelijk werkt

Meer informatie
"We hebben gekozen voor CHG-MERIDIAN, omdat ze alles transparant via het TESMA®-portaal kunnen afhandelen, en we onder de indruk waren van hun retourproces, inclusief refurbishment voor een tweede leven van het product. Dat was voor ons bijzonder belangrijk, omdat het voldoet aan onze eigen hoge duurzaamheidsnormen."
SABINE TSCHÖP, PROCUREMENT MANAGER IN CORPORATE SERVICES BIJ CLARIANT GERMANY
100% TRANSPARANTIE VOOR BETERE BESLUITVORMING

TESMA

Of het nu gaat om apparaatbeheer over meerdere vestigingen, het volgen van betalingsstromen, het optimaliseren van het gebruik van apparatuur of aanpassing aan nieuwe vereisten, ons tesma-platform integreert naadloos technische en commerciële gegevens. Zorg voor realtime inzichten en volledige transparantie gedurende de gehele levenscyclus van het apparaat, wat flexibel beheer, nauwkeurige financiële controle en vereenvoudigde rapportage mogelijk maakt. Van de initiële planning en uitrol tot het ophalen van apparaten en het wissen van gegevens, tesma stroomlijnt elke fase met gemak.
naar TESMA

Ontdek meer klantmissies

De uitdagingen van onze klanten zijn altijd heel specifiek. Toch kunnen we belangrijke kwesties identificeren die we hebben samengevat in overkoepelende klantmissies. Wellicht kunt u daarin uw noden terugvinden?

MAXIMALISEER UW IT-BUDGET EN BETAAL ALLEEN VOOR WAT U NODIG HEEFT

Vermijd kapitaalbinding wanneer u investeert in de nieuwste technologie en profiteer van een voorspelbare betalingsstroom, waardoor u uw budget beter kunt beheren.

Lees verder 

UW IT-APPARATEN BEHEREN OVER DE INTERNATIONALE GRENZEN HEEN

Hoe kunt u moeiteloos uw IT-apparaten beheren en uw aankoopprocessen stroomlijnen om u flexibiliteit en beheer te bieden? Met ons aan uw zijde, is dat mogelijk.

Lees verder 

DUURZAAMHEID INTEGREREN IN UW IT-STRATEGIE

In een veranderende wereld zijn klimaatverandering, milieuproblemen en grondstoffenschaarste cruciale kwesties. Het is onze collectieve verantwoordelijkheid om te werken aan duurzaamheid. Ontdek hoe uw IT-strategie hieraan kan bijdragen.

Lees verder 

Conact met ons opnemen

Wilt u persoonlijk en gratis advies? Neem contact met ons op en ontdek hoe onze expertise u kan helpen.

Contact met ons opnemen

Wij staan altijd klaar om te luisteren naar uw zorgen: Wij verheugen ons op uw e-mail of telefoontje.
Contact met ons opnemen