SEARCH
REGION: BELGIUM
NL
FR
EN
Klantmissies: Industriële technologie

Benut het potentieel van industriële technologie

Beheer eenvoudig uw productie-, magazijn- en logistieke apparatuur. Monitor uw diverse technologie in alle landen en houd totaalkosten onder controle.

Of het nu gaat om industriële trucks, productiefaciliteiten of werkkleding: het beheren van uw technologie-uitrusting is zeer complex en vergt veel inspanning.  Vooral bij bedrijven die internationaal actief zijn. Verschillende contracten, fabrikanten en producten coördineren, optimale voorwaarden vinden, investeringen en bedrijfskosten onder controle houden; dit alles vergt veel detailwerk en uitgebreide branchekennis.  Dit is precies waar CHG-MERIDIAN u doeltreffend kan ondersteunen: met een gebruiksmodel dat individueel op uw behoeften is afgestemd.

Als uw internationale technologie- en financieringspartner leveren wij de industriële infrastructuur die u nodig hebt. Wij ondersteunen u van inkoop tot ingebruikname en remarketing. Wij analyseren uw processen en uw totale eigendomskosten. Op basis van deze analyse ontwikkelen we uw gebruiksmodel op maat om uw totale kosten te verlagen en uw flexibiliteit te verhogen. Volledig onafhankelijk van fabrikanten en banken. En natuurlijk ook op internationale schaal.
 

Ontdek al uw mogelijkheden bij ons.

Overzicht van klantmissies voor industriële technologie

Investeren en tegelijkertijd de cashflow beheren

Uw organisatie moet technologie-investeringen doen om concurrerend te blijven, en u wilt uw budget maximaliseren. Lees verder om te ontdekken hoe wij u daarbij kunnen helpen.

Meer informatie
Uw industriële apparatenpark efficiënter beheren over de grenzen heen.

Ontdek hoe u uw complexe industriële apparatenpark op internationale schaal kunt beheren.

Meer informatie
"Een uitstekende klantenservice, aantrekkelijke voorwaarden en maximale flexibiliteit van de leasingstructuur maken CHG-MERIDIAN tot een ideale partner voor onze toekomstgerichte investering."
BARBARA MELICHAR, HEAD OF GROUP TREASURY, JAF AUSTRIA

Aanvullende services

Verdere extra's voor uw individuele oplossing
TESMA

DE EENVOUDIGE MANIER OM TECHNOLOGIE TE GEBRUIKEN

Met onze expertise op het gebied van levenscyclus van technologie, beheren we allerhande apparatuur, van smartphones en laptops tot medische technologie en vorkheftrucks. tesma is het platform waarmee we onze op maat gemaakte bedrijfsconcepten implementeren, zodat uw kosten en administratieve rompslomp tot een minimum beperkt blijven. Maar ook om het werk aangenamer te maken, want veel processen zijn eenvoudig, papierloos en handig.

Lees verder 
Sale en leaseback

REMARKETING

Wij bieden een eenvoudig proces waarbij uw bedrijf geld krijgt voor uw bestaande assets en u onmiddellijk een robuuste begroting en vernieuwende informatie krijgt.

Lees verder 
technology2use

Uw uitdagingen oplossen is onze topprioriteit

Wij luisteren heel aandachtig naar u. Op basis daarvan ontwikkelen wij uw individuele technologiegebruiksmodel voor uw IT-hardware, uw industriële apparatenpark en gezondheidszorgapparatuur.
We combineren apparaten, financiering en diensten tot een oplossing op maat. Onafhankelijk van bank of fabrikant. Digitaal, wereldwijd en gecentraliseerd vanuit één bron.

Contact met ons opnemen

Wilt u persoonlijk en gratis advies? Neem contact met ons op en ontdek hoe onze expertise u kan helpen.

Contact met ons opnemen

Wij staan altijd klaar om te luisteren naar uw zorgen: Wij verheugen ons op uw e-mail of telefoontje.
Contact met ons opnemen