SEARCH
REGION: BELGIUM

Relaties opbouwen

VERVANGEN ZONDER STRESS

Een instituut voor voortgezet onderwijs geniet van een gevestigde relatie met CHG-MERIDIAN.

Voorwaarde

De IT-vereisten van het Instituut zorgden voor een complex project met grote hoeveelheden IT-hardware. In dit hightech-tijdperk wil het Instituut ultramoderne leerplatformen aanbieden. Daarom wilde het Instituut de IT-infrastructuur voortdurend kunnen vernieuwen.

Product

De klant gebruikt een operationeel leasemodel met een looptijd van 3 à 4 jaar en flexibele opties na afloop. Hierdoor kan de klant de IT-infrastructuur regelmatig opfrissen op de meest efficiënte manier en ervoor zorgen dat hun technologie up-to-date blijft.

Oplossing

Het Instituut had behoefte aan een gerespecteerde financier die flexibele, doorlopende financiering kon bieden voor een brede waaier aan instrumenten. Dankzij onze end-of-lease-dienstverlening kon de klant voortdurend inspelen op de laatste technologische ontwikkelingen. Hierdoor kon het Instituut ook echt het ultramoderne leerplatform bieden dat hun studenten zochten.

“De afgelopen jaren is onze samenwerking met CHG sterk gegroeid. Hun professionele, maar toch persoonlijke benadering is een absoluut pluspunt. Dankzij de leasingoplossing hadden we een grote flexibiliteit en het gepersonaliseerde betalingsplan maakte een eerste grote investering in IT haalbaar. Het operationele voordeel is iets wat we in de toekomst steeds meer willen gebruiken".
DIRECTEUR ADJOINT DE L’ETABLISSEMENT

CONTACTEER ONS

Onze Public Sector-experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Rony Timmermans

Executive Vice President Finance BE,NL,LU,FR,ES, Vice President Finance Belux

  • CHG-MERIDIAN Belux NV
  • Romeinsesteenweg 468 bus 21-22
  • 1853 Grimbergen
  • +32 (0) 2 705 46 00