SEARCH
REGION: BELGIUM
NL
FR
EN

Optimale beveiligingsoplossingen

GECERTIFICEERDE GEGEVENSVERWERKING BIEDEN EN AFSTEMMEN OP ONS MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMERSCHAP

Een wereldleider in digitale beeldvorming en IT-oplossingen op zoek naar gecertificeerde gegevensverwerking

De voorwaarde

Onze klant was op zoek naar een partner die kon zorgen voor een correcte en gecertificeerde verwerking van hun gegevens, in lijn met hun maatschappelijke missie. CHG-MERIDIAN kon deze diensten aanbieden en het beheer van de IT-vloot centraliseren. Zo kon het bedrijf ook aan de internationale regelgeving voldoen.

 

Het product

Onze Technology and Service Centers in Gross-Gerau en Skien bieden speciaal ontwikkelde, geautomatiseerde oplossingen voor het wissen van gegevens die een hoge mate van proceszekerheid bieden. Dit sloot perfect aan bij de behoeften van onze klant. Hun volledige vloot moest immers voldoen aan de internationale regelgeving in dit opzicht.

De Oplossing

Onze dienst omvat een asset tool die het volgen van assets over de hele wereld zeer eenvoudig en toegankelijk maakt. Na afloop van de huurovereenkomst dragen onze partners de gebruikte apparatuur over aan ons Data Center in Gross-Gerau en wordt deze apparatuur volledig gewist. Wij bieden onze klant de zekerheid dat alle gegevens aan het einde van de looptijd veilig worden verwijderd.

“Dankzij de oplossingen van CHG-MERIDIAN voor het wissen van gegevens kan onze organisatie de kosten en risico's die verband houden met het beheren van de beveiliging van oudere apparaten elimineren. Onze oude technologie wordt zo beheerd in overeenstemming met onze vereisten op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen."
Manager Global End Users Support, IT Sector

Uw contactpersoon

Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie

Rony Timmermans

Executive Vice President South-Western Europe

  • CHG-MERIDIAN Belux NV
  • Boechoutlaan 105, Block D, Bus 01.04
  • 1853 Grimbergen
  • +32 (0) 2 705 46 00