SEARCH
REGION: BELGIUM
NL
FR
EN
Overweegt u uw IT-infrastructuur op te frissen?

3 REDENEN OM UW IT-INFRASTRCTUUR OP TE FRISSEN MET CHG-MERIDIAN

De innovaties in de IT industrie gaan snel en het is niet gemakkelijk om uw medewerkers van de nieuwste technologie te voorzien. Lees hier hoe CHG-MERIDIAN u kan helpen te bieden wat uw medewerkers verdienen.

1. CHG-MERIDIAN is een specialist op het gebied van IT-leasing voor klanten uit de publieke sector

Al meer dan 35 jaar helpt CHG verschillende klanten uit de publieke sector tijd en geld te besparen door leaseconcepten op maat aan te bieden. Hoe gaat CHG precies te werk? Wij laten onze klanten overstappen naar een 'as a service'-model. Hierdoor kunnen we alle aspecten van de levenscyclus van de assets indekken. U hoeft dan enkel nog te beslissen welke apparatuur u wenst uit te rollen.

Aangezien we al meer dan 35 jaar ervaring hebben in deze sector denken we graag dat we ook iets geleerd hebben in die tijd. Meer dan 11.000 klanten vertrouwen op ons om hun technologiemanagement te verbeteren. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat u ook kunt profiteren van onze ervaring.

U vraagt zich ondertussen waarschijnlijk af wat ons anders maakt? Omdat we niet gebonden zijn aan banken, fabrikanten of dienstverleners kunnen we een unieke dienst aanbieden, als uniek aanspreekpunt. Onze klanten vertrouwen op ons individuele en onpartijdige advies bij het beheer van hun technologische levenscyclus. Wij zijn er om u te helpen: we willen uw werklast verminderen en de kosten en risico's verbonden aan technologie matigen.

2. CHG-MERIDIAN kan de typische pijnpunten van klanten wegnemen

Hangt u vast aan één fabrikant voor al uw IT-apparatuur? Maakt u zich zorgen over wat u aan moet met uw IT-assets aan het einde van hun levensduur? Bent u het beu om grote sommen geld te moeten uitgeven als u op zoek gaat naar nieuwe IT?  Als u vaak tegen deze problemen aanloopt, dan kan CHG u helpen. Wij beseffen maar al te goed dat een IT-park beheren voor veel uitdagingen zorgt. Daarom trachten wij de kopzorgen te elimineren en de tevredenheid te verhogen.

 

Zo kunnen wij u helpen:

  • Wij zijn niet gebonden aan één fabrikant. Als u met ons samenwerkt, kunt u vrij kiezen tussen leveranciers. Het grootste voordeel is ook dat het proces niet ingewikkelder wordt. Alles blijft net zo eenvoudig en simpel als vroeger.
  • Ons geavanceerde end-of-life-proces kan u ook op vele manieren van dienst zijn. Wij doen al het zware werk: van het inzamelen van de activa tot en met het gecertificeerd wissen van gegevens en de uiteindelijke remarketing van de assets. Wij willen vooral dat dit proces zo soepel mogelijk verloopt voor onze klanten. U hoeft dan enkel nog een datum te kiezen die voor u het beste uitkomt waarop wij de assets kunnen komen ophalen.
  • Technologie ontwikkelt zich alsmaar sneller. Daarom is het noodzakelijk uw IT-apparatuur regelmatig te vernieuwen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit het beste kan met leasing, aangezien u de assets dan leaset voor een bepaalde periode (meestal 3 jaar). Zo financiert u de investering met regelmatige, beheersbare betalingen. Zodra het leasecontract afloopt, begint het proces gewoon opnieuw en kunt u uw apparatuur upgraden. Zo weet u zeker dat u over de nieuwste technologie beschikt en kunt u ook uw cashflow verbeteren.

 

3. Wij bieden volledige transparantie van uw IT-portfolio

TESMA®, ons systeem voor het beheren van assets, vormt het hart van onze levenscyclus. Deze webapplicatie biedt u de tools om uw IT-portfolio transparant te houden, vanuit technisch en financieel oogpunt.

TESMA® helpt u in alle fasen van de technologische levenscyclus met flexibele administratie, financiële controle en nauwkeurige rapportage. De applicatie biedt veel voordelen: eenvoudige en transparante kostenbeheersing en tijd en geld besparen op interne kosten.

Neem contact met ons op!

We bespreken graag de voordelen van een samenwerking met ons!

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht, <br/>wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

* Dit veld is verplicht

Vul in