SEARCH
REGION: BELGIUM
NL
FR
EN
Alles in één oogopslag

Onze inzichten

Bij CHG-MERIDIAN denken we out of the box. Strakke structuren, niet gestandaardiseerde oplossingen en geen plan B: dat is niet hoe we het bij CHG-MERIDIAN aanpakken. In de volgende artikelen leest u meer over onze innovatieve oplossingen en de voordelen die we u kunnen bieden.

Out of the box

De inzichten die u hieronder zult vinden, geven u een voorproefje van de mogelijkheden die CHG-MERIDIAN kan bieden. We geven u onze visie op de oplossingen die wij bieden mee. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over onze strategie.
desk with a smartphone, keyboard, coffee mug, apple watch and laptop on
Hoe de digitale werkplek werkt

Digitale werkplekken voor digitale medewerkers

Smartphones, laptops en slimme luidsprekers zijn thuis al de norm. Toch zitten veel mensen op het werk vast in een analoge wereld, hoewel het helemaal niet zo moeilijk is om een digitale werkplek in te richten.

Lees meer 
HOE GELIJKE TRED HOUDEN MET TECHNOLOGISCHE VOORUITGANG?

ROBOTICS MEETS LIFE CYCLE MANAGEMENT

De voordelen van robotgestuurde systemen voor het ziekenhuis, de chirurg en de patiënt kunnen niet worden ontkend. Maar hoe kan een ziekenhuis, met prijzen voor robotsystemen die in de miljoenen lopen, de technische vooruitgang bijbenen?

LEES MEER 
two men in a room, one on a laptop the other on a video conference call on a tv
Hoe de digitale werkplek werkt

Het draait niet alleen om IT-apparatuur

Door de digitale transformatie zal de werkplek productiever en flexibeler worden. Maar wat is nodig om ervoor te zorgen dat een digitale werkplek aan deze verwachtingen voldoet? Vijf IT-deskundigen praten over de diverse uitdagingen waarvoor ze staan en de strategieën waarmee ze de uitdagingen tegemoet willen treden.

lees meer 
person at a desk on a laptop with a smartphone on the table
Werkplek als een service

Is het tijd om leasen in plaats van kopen te overwegen?

Rekencapaciteit, platforms en software kunnen al als service worden aangeschaft. Waarom dan niet alle IT voor de werkplek? We leggen het concept uit achter Workplace as a Service (WaaS) en de voordelen hiervan.

lees meer 
Woman looking at a smart watch in a coffee shop with a laptop, mobile phone, cake and coffee on the table
Digitale werkplekbeheer

Optimaal ontwerp en efficiënt beheer van de moderne werkplek

Tegenwoordig verwachten medewerkers dat hun werkgever een moderne digitale werkplek biedt die is uitgerust met de nieuwste technologie, 24/7 beschikbaar is en hen in staat stelt hun taken overal uit te voeren. Als bedrijven ook willen profiteren van de digitale werkplek, zullen technisch en commercieel beheer samen moeten werken.

Lees Meer 
man in a suit walking through a city on a mobile phone
Digitale werkplek

Ontsnap aan de tco-val

Of een IT-infrastructuur zichzelf terugbetaalt of niet, hangt niet alleen af van de aankoopkosten. We behandelen de kosten die vaak over het hoofd worden gezien en laten zien hoe u de correcte total cost of ownership berekent.

Lees Meer 
Women in a coffee shop looking at a laptop with glasses in her hand
Pay-per-use-modellen

Investeren in technologie zonder budgetoverschrijding

De digitale transformatie van bedrijven maakt innovatieve betaalmodellen zoals pay-per-use mogelijk. Door te vertrouwen op een betaalmethode die is gebaseerd op daadwerkelijk gebruik, kunnen bedrijven hoge kapitaalinvestering voor IT-apparatuur, of bij het installeren en runnen van IT-oplossingen en -servers vermijden.

Lees Meer 
man sitting down working on a laptop
Strategieën voor de werkplek van de toekomst

Hoe de digitale werkplek je digitale strategie een boost kan geven

Het is lastig om je digitale transformatie voor te stellen zonder de allernieuwste werkplekken en remote werkconcepten toe te lichten. Wij laten je zien hoe je de digitale werkplek in het hart van je digitale strategie plaatst en hoe je deze kunt gebruiken om je efficiëntie te bevorderen.

LEES MEER 
Man in suit presenting in-front of a screen
De digitale werkplek

De digitale werkplek is cruciaal voor elke digitale strategie

Succesvolle digitalisatie vereist meer dan innovatieve, op technologie gebaseerde voorstellen en bedrijfsprocessen. De werkomgeving moet er ook op aangepast worden. Oliver Schorer, CIO van CHG-MERIDIAN AG, vertelt ons over de digitale werkplek en de voordelen ervan.

LEES MEER 
City of Ghent Belgium
HEALTHCARE TECHNOLOGY

EAHM 2019

EAHM is the 28th European Congress for Hospital Managers, hosted in Ghent, Belgium. The event serves to unite healthcare leaders and professionals from all over Europe, to educate them about innovative new technology that is available to the healthcare sector.

Read More 
MOBILITEIT VOOR ONDERNEMINGEN

HOE BEHOUDT U DE VRIJHEID EN FLEXIBILITEIT VOOR MEDEWERKERS EN BELANGRIJKE BESLISSERS?

Jarenlang hoorden een kantoor, een bureau en vaste werktijden gewoon bij je dagelijkse job. Maar dit verandert nu snel dankzij de opkomst van het moderne mobiele werken.

LEES MEER 
Gegevensverwijdering

RECHT OP GEGEVENSVERWIJDERING: DEEL VAN DE GDPR

Het recht op dataverwijdering of het recht om anoniem te zijn. Hoe zorgt u ervoor dat u voldoet aan de nieuwe regelgeving? Lees er hier alles over.

LEES MEER 
Sluipende kosten onder controle

Maak een einde aan hoge initiële kosten

Hoe pay-per-patiënt-modellen kunnen helpen om de liquiditeit te behouden

LEES MEER 
man looking over a manufacturing factory
Kostenbeheer, een stapje verder

Hoe TCO een beter overzicht geeft

Als een innovatieve technologiemanager met tientallen jaren ervaring, creëert CHG-MERIDIAN maximale kostentransparantie, identificeert potentiële besparingen - en realiseert deze besparingen.

LEES MEER 
Fris uw IT-infrastructuur op

3 Redenen om uw IT-infrastructuur op te frissen met CHG-MERIDIAN

De innovaties in de IT industrie gaan snel en het is niet gemakkelijk om uw medewerkers van de nieuwste technologie te voorzien. Lees hier hoe CHG-MERIDIAN u kan helpen te bieden wat uw medewerkers verdienen.

LEES MEER 
Denk lange termijn, bespaar op korte termijn

Efficiënter kostenmanagement met ons Lifecycle model

CHG-MERIDIAN heeft tientallen jaren ervaring met het financieren van elk aspect van een project en heeft een holistische kijk op financiën gedurende de gehele levenscyclus. Dit geeft u de zekerheid dat uw investering in de loop van een project echt vruchten zal afwerpen.

LEES MEER 
EDTECH

Beter leren en meer harmonie dankzij nieuwe technologie in de klas

We willen allemaal leren en werken in een omgeving die ons de best mogelijke kans biedt om succesvol te zijn. We gaan een duik nemen in wat het effect is van het beschikbaar hebben van de nieuwste technologie voor personeel en studenten.

LEES MEER 
INTERNATIONAAL DENKEN, INTELLIGENTE FINANCIERING

een oplossing voor international financiering

Als onafhankelijke aanbieder met tientallen jaren ervaring in de financiering van complete projecten is CHG-MERIDIAN vertrouwd met wereldwijde belasting- en rechtssystemen. Wij tonen u de obstakels waar u moet op letten bij financiering.

LEES MEER 
INTELLIGENTE FINANCIËLE STRUCTUREN, BOEKHOUDKUNDIGE OPTIMALISATIES

Concepten voor intelligente financiering bereiden toekomstige innovaties voor

Als innovatieve financieringspartner met tientallen jaren ervaring biedt CHG-MERIDIAN voordelen voor zowel CIO's als CFO's. We kunnen u laten zien hoe u innovatieve projecten kosteneffectief kunt implementeren.

LEES MEER 
Gezondheidszorg

MEER DIGITALE VAARDIGHEDEN NODIG IN DE GEZONDHEIDSZORG

• Digitale vaardigheden als kerncompetentie in de gezondheidszorg
• Zorginstellingen zijn efficiënter en concurrentiëler als ze hun personeel opleiden
• CHG-MERIDIAN ondersteunt de D21 Digital Index en analyseert het effect op investeringen in de gezondheidszorg

LEES MEER