SEARCH
REGION: BELGIUM
NL
FR
EN
MOBILITEIT VOOR ONDERNEMINGEN

HOE BEHOUDT U DE VRIJHEID EN FLEXIBILITEIT VOOR MEDEWERKERS EN BELANGRIJKE BESLISSERS?

Jarenlang hoorden een kantoor, een bureau en vaste werktijden gewoon bij je dagelijkse job. Maar dit verandert nu snel dankzij de opkomst van het moderne mobiele werken.

Steeds meer bedrijven, van over de hele wereld, omarmen het flexibel werken om de efficiëntie van hun werknemers te verhogen. Een alomvattende mobiliteitsstrategie biedt vele voordelen, maar de meeste bedrijven vinden het nog steeds moeilijk om dit in de praktijk te brengen.

Vorig jaar bleek uit een studie dat meer dan 70 procent van de bedrijven geen procedure had voor het uitrollen van mobiele apparaten. Daaruit blijkt dat het voor veel bedrijven nog steeds te moeilijk is om hun eigen mobiliteitsoplossing in te voeren.

IT-servicemanagementbedrijf CHG-Meridian heeft dit probleem onderkend en als antwoord daarop Enterprise Mobility Solutions ontwikkeld. Bij de ontwikkeling van deze oplossing was het vooral belangrijk dat bedrijven gemakkelijk en onbeperkt toegang kregen tot de wereld van mobiel werken. Dit werd mogelijk gemaakt door een compleet pakket samen te stellen dat voor het eerst alle obstakels voor mobiel werken aanpakt.

Alle afdelingen zijn blij met de juiste mobiele strategie

Er zijn veel hindernissen die je moet overwinnen om de juiste mobiliteitsstrategie te vinden. Managers van veel verschillende afdelingen zijn zich maar al te goed bewust van de vele vragen die mobiel werken oproept, zoals: "Hoe kan ik gemakkelijk onbeperkte toegang krijgen tot de mobiele wereld? Welke bijkomende diensten horen bij de mobiele strategie van mijn bedrijf? Hoe worden mijn bedrijfsgegevens op alle apparaten veilig bewaard? Hoe kan ik dit het best bereiken vanuit technisch en financieel oogpunt?”

"Veel bedrijven hebben voor de oplossingen van hun oude netwerkaanbieder gekozen. Ze dachten dat dit het gemakkelijker zou maken om hun mobiele apparaten te beheren", zegt Scott Linley, Service Manager bij CHG-Meridian.

"In werkelijkheid zien we precies het tegenovergestelde als we naar de volledige levenscyclus kijken. Gebundelde oplossingen met 'technologiefondsen' bieden de illusie van meerwaarde, maar leveren in feite een beperkte, weinig flexibele dienstverlening waarvan de werkelijke eigendomskosten niet transparant zijn. Met deze aanpak behoudt de operator nog steeds de volledige controle, omdat het niet mogelijk is de best-in-class-oplossing te kiezen.”

Mobiel werken vereist vrijheid en beveiliging

Vrijheid en beveiliging zijn de twee basiselementen van de Enterprise Mobility Solutions van CHG-Meridian. Met deze oplossingen wil CHG-Meridian bedrijven helpen een essentiële voorsprong op te bouwen op het gebied van mobiel werken.

Dankzij deze oplossing hebt u de absolute vrijheid bij het inrichten van de mobiele werkomgeving. Gedurende de volledige levenscyclus van de assets geniet u van vele voordelen. Het is dus nog nooit zo eenvoudig geweest om uw portfolio met mobiele apparatuur te beheren.

Hierdoor hebben werknemers alle tijd en vrijheid om zich volledig op hun werk te richten, ongeacht hun locatie.

Zonder beperkingen, extra inspanningen of extra kosten - maar met uitgebreide bescherming - zorgt de Enterprise Mobility Solution ervoor dat alle bedrijfsgegevens veilig blijven. De medewerkers kunnen ook doorwerken zelfs als hun apparaten beschadigd worden of verloren geraken.

 

Een pakket dat klaar is voor de toekomst

"Wij willen onze klanten de beste functionaliteit en het grootste gemak bieden tegen lage kosten", vermeldt Frank Kottmann, lid van de Raad van Bestuur, CSO bij CHG-Meridian. Hij stelt dat de Enterprise Mobility Solutions van het bedrijf alle belangrijke aspecten van een mobiele bedrijfsstrategie omvatten, waaronder:

  • Onafhankelijke analyse en beoordeling
  • Beheer van het aankoopproces
  • Financiering voor smartphones en tablets
  • Imaging en configuratie
  • Flexibele aanpassing van de tarieven
  • Facturatie afhankelijk van de kostenpost en gedetailleerde rapportage
  • Ondersteuning 24u op 24 of van 8u tot 17u
  • Beveiligd beheer van apps
  • Schadeafwikkeling en reparaties
  • Retourzendingen en gecertificeerd wissen van gegevens.

Met dit geavanceerde en allesomvattende concept van CHG-Meridian hebben bedrijven toegang tot de werkomgeving van de toekomst. Het effent het pad naar productief, onbeperkt en veilig mobiel werken.

"Veel dienstverleners bieden individuele producten aan op het vlak van mobiel werken", zegt Scott.

 “CHG-Meridian biedt een oplossing die onze klanten in staat stelt de juiste oplossingen te bouwen. Ze behouden de technische controle en krijgen volledig inzicht in de kosten die verbonden zijn aan hun mobiliteitsplatformen. Wij vinden dat organisaties toegang moeten hebben tot de juiste tools en processen om intelligente, dynamische en beheersbare oplossingen in te zetten die tastbare meerwaarde opleveren gedurende de gehele levenscyclus van de technologie".

NEEM CONTACT MET ONS OP

We helpen u graag verder

ONTDEK HIER MEER

We hebben nog meer oplossingen en diensten te bieden
man looking over a manufacturing factory
Kostenbeheer, een stapje verder

Hoe TCO een beter overzicht geeft

Als een innovatieve technologiemanager met tientallen jaren ervaring, creëert CHG-MERIDIAN maximale kostentransparantie, identificeert potentiële besparingen - en realiseert deze besparingen.

Lees verder 
Enterprise Mobility Solution

Intelligente oplossing om mobiel te werken

Onze nieuwe oplossing is de eerste allesomvattende oplossing die uw bedrijf een geavanceerde mobiliteitsstrategie biedt. Deze 'Enterprise Mobility Solutions' zijn ontworpen met alle mogelijkheden en services die nodig zijn om gemakkelijk mobiel te werken. Ontdek de intelligente manier om zakelijke mobiliteit mogelijk te maken.

Lees verder 
INFORMATIETECHNOLOGIEËN

EFFICIËNTIE TIJDENS DE LIFECYCLE VAN TECHNOLOGIE

Technologie verandert sneller en sneller en daarmee ook de behoefte van de medewerkers. Dit maakt het beheer van de IT-portefeuille steeds ingewikkelder en tijdrovender voor de IT-afdeling. CHG-MERIDIAN kan samenwerken met de verschillende afdelingen om de lifecycle van technologie en de bijbehorende kosten te beheren.

Lees verder