SEARCH
REGION: BELGIUM
NL
FR
EN
INTELLIGENTE FINANCIËLE STRUCTUREN, BOEKHOUDKUNDIGE OPTIMALISATIES

CONCEPTEN VOOR INTELLIGENTE FINANCIERING BEREIDEN TOEKOMSTIGE INNOVATIES VOOR

Als innovatieve financieringspartner met tientallen jaren ervaring biedt CHG-MERIDIAN voordelen voor zowel CIO's als CFO's. We kunnen u laten zien hoe u innovatieve projecten kosteneffectief kunt implementeren.

De projectontwikkelaar, architect en aannemer vormen steevast een sterk team, maar zij kunnen geen grote vastgoedprojecten van de grond te krijgen zonder de hulp van een financieel specialist. Deze specialist stemt de eisen en het concept van de ontwikkelaar, architect en aannemer af op de financiële afspraken rond het project.

In een bedrijf hebben de CIO en CFO vergelijkbare doelstellingen: meer toegevoegde waarde en meer winst. Zij moeten echter rekening houden met uiteenlopende belangen en belanghebbenden. De IT-afdeling wil een dienstverlener zijn die innovatie stimuleert en heeft kapitaalsinvesteringen nodig. De financiële dienst, daarentegen, moet verantwoording afleggen tegenover de accountants, de raad van bestuur en de aandeelhouders.

Intelligente en flexibele financieringsconcepten helpen deze verschillen te overbruggen. Efficiënte processen zijn cruciaal, alsook op maat gemaakte factureringsmodellen die passen in de structuur van een bedrijf.

Dit alles vraagt om een sterke partner met de nodige kennis van zaken om contact te houden met zowel financiële experts als andere specialisten. Iemand die weet wat de auditors nodig hebben en lokale ondersteuning kan bieden voor internationale projecten. Iemand die zorgt voor transparantie én dezelfde belangen heeft als de klant.

Efficient Technology Management® dat aan uw eisen voldoet - dat is wat wij u bieden. Neem nu contact op met ons zodat uw financiële dienst de basis kan leggen voor innovatie.

"Weet u hoe u de experimentele projecten van uw bedrijf kunt financieren met een beperkt risico?"
"Weet u hoe u investeringsprojecten kunt uitvoeren zonder te wegen op uw balans?"
"Weet u hoe u de processen rond inkomende facturen van uw leveranciers zodanig kunt structureren dat ze uw interne processen accuraat weergeven?"
Wayne Fowkes, Sales Director Americas

"CFO's willen dat hun afdelingen risico's durven te nemen, maar ze moeten de risico’s ook in de hand houden. Zij hebben dus intelligente en innovatieve financieringsconcepten nodig.”

Neem contact op!

Ik kijk ernaar uit om financiële concepten met u te bespreken.

Ralf Behrning

Executive Vice President Sales South-West Europe

Ontdek ons aanbod

We hebben nog meer oplossingen en diensten die u kunnen helpen, ontdek ze hier.
TESMA

DE EENVOUDIGE MANIER OM TECHNOLOGIE TE GEBRUIKEN

Met onze expertise op het gebied van levenscyclus van technologie, beheren we allerhande apparatuur, van smartphones en laptops tot medische technologie en vorkheftrucks. tesma is het platform waarmee we onze op maat gemaakte bedrijfsconcepten implementeren, zodat uw kosten en administratieve rompslomp tot een minimum beperkt blijven. Maar ook om het werk aangenamer te maken, want veel processen zijn eenvoudig, papierloos en handig.

Lees verder 
man looking over a manufacturing factory
Kostenbeheer, een stapje verder

Hoe TCO een beter overzicht geeft

Als een innovatieve technologiemanager met tientallen jaren ervaring, creëert CHG-MERIDIAN maximale kostentransparantie, identificeert potentiële besparingen - en realiseert deze besparingen.

Lees verder 
Enterprise Mobility Solution

Intelligente oplossing om mobiel te werken

Onze nieuwe oplossing is de eerste allesomvattende oplossing die uw bedrijf een geavanceerde mobiliteitsstrategie biedt. Deze 'Enterprise Mobility Solutions' zijn ontworpen met alle mogelijkheden en services die nodig zijn om gemakkelijk mobiel te werken. Ontdek de intelligente manier om zakelijke mobiliteit mogelijk te maken.

Lees verder