SEARCH
REGION: BELGIUM
NL
FR
EN
LIFECYCLE MANAGEMENT

Efficiënter kostenbeheersen met ons lifecycle model

CHG-MERIDIAN heeft tientallen jaren ervaring met het financieren van elk aspect van een project en neemt een holistische kijk op financiën gedurende de gehele levenscyclus. Dit geeft u de zekerheid dat uw investering in de loop van een project echt vruchten zal afwerpen.

Koop goedkoop, gebruik voor een lange tijd. Iedereen die denkt dat dit de weg is naar een effectieve kostenstructuur, vergist zich. Hetzelfde geldt voor IT-infrastructuren, medische apparatuur of industriële technologie. Aan de ene kant stijgen de bedrijfs- en servicekosten onevenredig naarmate activa ouder worden, wat een hoofdpijn is voor CIO's en COO's. Anderzijds zijn CFO's terughoudend om te gokken op toekomstige infrastructuurkosten.
Een betrouwbare manier om de kosteneffectiviteit tijdens de duur van een project te berekenen, is door naar de TCO te kijken. Dit is de enige manier om te beslissen of het op de lange termijn rendabeler is om de nieuwste technologie te kopen of om te kiezen voor een aangepast bedrijfsconcept met kortere gebruikscycli.


Alle leveranciers bieden deze informatie natuurlijk - maar vanuit hun eigen perspectief. Dit maakt het moeilijk, zo niet onmogelijk, om aanbiedingen te vergelijken. Benchmarks van echte wereld bieden een robuuste meetbasis. Maar alleen onafhankelijke experts met tientallen jaren ervaring in het financieren van elk aspect van een project hebben hier toegang toe. Deskundigen die begrijpen dat standaardaanbiedingen zelden voldoen aan het individuele vereistenprofiel van uw bedrijf. Die aan dezelfde kant van de onderhandelingstafel zitten als u, aangezien zij dezelfde doelstellingen hebben. Wie bekijkt uw totale kosten, zelfs voor internationale projecten, en vindt een geschikte financieringsoptie voor u. Wie beschermt uw balans en neemt namens u risico's.


Efficient Technology Management® dat aan uw eisen voldoet - dat is wat wij bieden. Neem nu contact met ons op en houd in de toekomst uw verborgen kosten in de gaten. In tijden van digitale verandering kunnen we uw overgang naar een efficiënt, servicegericht en gedigitaliseerd IT-landschap ondersteunen.

"Wist u dat een dienstverlener dezelfde doelen heeft als u?"
"Weet u welke contractduur het meest kostenefficiënt is voor uw investering?"
"Weet u zeker of het contractmodel van uw partner aan dezelfde noden voldoet?"

CONTACTEER ONS!

Wij willen u graag meer uitleg geven over de voordelen van ons Lifecycle model, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

CONTACTFORMULIER

Bedankt voor uw bericht, <br/>wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

* Dit veld is verplicht

Vul in

Ontdek nog meer diensten

Ontdek onze andere diensten en oplossingen
Employees working with computers
INFORMATION TECHNOLOGY

Up to date technology. every time

We provide IT solutions for a wide range of technology types including, printers, desktop PCs, laptops, tablets and mobile phones.

READ ON 
CHG-MERIDIAN UK TESMA®
CONTRACT & ASSET MANAGEMENT

TESMA®: Asset management system

CHG-MERIDIAN's in-house asset and communication management system, TESMA® provides end-to-end transparency for your technology management from both a financial and technical standpoint - allowing you to know what assets you’ve got, where they are and how much they really cost you.

READ ON