SEARCH
REGION: BELGIUM
NL
FR
EN
DE KOSTEN VAN EEN BEHANDELING ANALYSEREN VIA TECHNOLOGIE

PAY-PER-USE-MODELLEN BIEDEN MEER TRANSPARANTIE

Als innovatieve financieringspartner met tientallen jaren ervaring wil CHG-MERIDIAN uw totale kosten in beeld brengen. Wij laten u zien waar en hoe u kunt besparen.

Patiënten die een MRI-scan (Magnetic Resonance Imaging) ondergaan, voelen een zeker ontzag voor dit complexe apparaat. Artsen daarentegen zijn vooral enthousiast over de diagnosemogelijkheden die het apparaat biedt. Voor de ziekenhuisdirectie zijn dit ontzag en enthousiasme echter naast de kwestie. Zij moeten er namelijk voor zorgen dat de kosten van een MRI-scan passen in het budget van het ziekenhuis.

Steeds meer ziekenhuizen ontvangen forfaitaire vergoedingen, waardoor ze efficiënter moeten werken. Het inzetten van innovatieve medische apparatuur is dan gemakkelijker te rechtvaardigen als de baten opwegen tegen de kosten. Dit zorgt voor een hoge mate van complexiteit in de financiële planning en rapportage. Het maakt het ook moeilijker de total cost of ownership te berekenen, alvorens te beslissen hoe een investeringsproject wordt gefinancierd. Zal de investering binnen een redelijke termijn terugverdiend zijn? Past dit in het budget van het ziekenhuis? En welke specifieke operationele en onderhoudskosten zijn verbonden aan de apparatuur?

Met een pay-per-use-model van een technologiemanagementbedrijf maakt u komaf met deze complexiteit voor artsen en de ziekenhuisdirectie. In dit model worden de totale kosten voor de aanschaf en het gebruik van de medische apparatuur uitgesplitst per individuele behandeling. Hierdoor kunt u factureren per patiënt en per behandeling. Deze informatie kan dan gebruikt worden door zowel de medische als de financiële directie van het ziekenhuis om gezamenlijk te beslissen. 

Maar hoe kunnen zij de juiste beslissing nemen als zij geconfronteerd worden met allerlei tegenstrijdige overwegingen: offertes van fabrikanten, verzoeken van artsen, de zakelijke strategie, de case mix en forfaitaire vergoedingen? Enkel een onafhankelijke financieringspartner kan zorgen voor de nodige transparantie. Iemand die aan dezelfde kant zit van de onderhandelingstafel als u, omdat die uw belangen deelt. Die met u samenwerkt om het beste factureringsmodel te vinden. Die u ook meer flexibiliteit biedt, dankzij de grotere transparantie.

Efficient Technology Management® dat voldoet aan uw eisen - dat is wat wij u bieden. Neem nu contact op met ons en zorg ervoor dat artsen, directie en vooral patiënten zich goed voelen.

"Weet u hoe u kapitaaluitgaven voor geavanceerde medische apparatuur kunt financieren zonder dat dit weegt op uw budget?”
"Weet u hoe u een business case voor de aanschaf van dure medische apparatuur kunt voorleggen aan degenen die de kosten moeten dragen?”
"Weet u hoe u de kosten van medische apparatuur op transparante wijze kunt opsplitsen in een model met forfaitaire vergoedingen?”
Peter Krause, Head of Healthcare Technologies Central Europe

"Er is geen discussie over wat de nieuwste medische apparatuur kan doen. Onze nieuwe financieringsmodellen kunnen u helpen de nieuwste innovaties noodzakelijk te maken. "

CONTACTEER ONS

We kijken ernaar uit onze pay-per-use oplossingen met u te bespreken.

ONTDEK MEER

Ontdek onze andere oplossingen en diensten
TESMA

DE EENVOUDIGE MANIER OM TECHNOLOGIE TE GEBRUIKEN

Met onze expertise op het gebied van levenscyclus van technologie, beheren we allerhande apparatuur, van smartphones en laptops tot medische technologie en vorkheftrucks. tesma is het platform waarmee we onze op maat gemaakte bedrijfsconcepten implementeren, zodat uw kosten en administratieve rompslomp tot een minimum beperkt blijven. Maar ook om het werk aangenamer te maken, want veel processen zijn eenvoudig, papierloos en handig.

LEES MEER 
REMARKETING IN DE GEZONDHEIDSZORG

We bieden u meer opties voor een betere prijs

CHG-MERIDIAN kan tot het einde van de levenscyclus uw vermogen beheren door de de-installatie, verwijdering, ophaling en remarketing van ongebruikte machines of IT-apparatuur in uw zorginstelling.

LEES MEER 
MOBILITEIT VOOR ONDERNEMINGEN

HOE BEHOUDT U DE VRIJHEID EN FLEXIBILITEIT VOOR MEDEWERKERS EN BELANGRIJKE BESLISSERS?

Jarenlang hoorden een kantoor, een bureau en vaste werktijden gewoon bij je dagelijkse job. Maar dit verandert nu snel dankzij de opkomst van het moderne mobiele werken.

LEES MEER